3 manieren om te weten dat het misschien tijd is voor een haaruitval arts

14 november 2018

Je gaat kaal. Dat zijn de drie woorden die geen mens ooit wil horen. Helaas, mannelijke kaalheid is een realiteit dat velen van ons zal worden geconfronteerd op een bepaald punt in ons leven. Om het nog erger te maken, zal ongeveer 66% van ons mannelijke kaalheid in een bepaalde vorm te ervaren door onze 35ste verjaardag. Ik ben hier niet alleen om te praten over hel en verdoemenis. Er zijn een aantal haalbare oplossingen op de markt die kunnen stoppen of, op zijn minst, vertragen uw haaruitval aanzienlijk. Maar voordat ze zullen werken, moet je de borden opmerken en actie ondernemen.

Het grootste probleem met mannelijke kaalheid is dat mannen de neiging te obsederen over en laat haaruitval benadrukken ze uit, maar vaker wel dan niet, hebben ze geen actie te ondernemen. Een deel van dit heeft te maken met ontkenning of scepsis, maar het lijkt alsof de meerderheid van de mannen zijn gewoon niet van bewust dat er behandelingen - wetenschappelijk bewezen, FDA-goedgekeurde behandelingen - die hen kan helpen hun haar te houden. En om voor deze behandelingen te laten werken, moet u de haaruitval te spotten en een ontmoeting met een arts.

load...

Wanneer is het tijd om een ​​haaruitval arts te zien?

Als u ondervindt een beetje hier en daar vergieten, kan je wegkomen met behulp van enkele van de over-the-counter haarproducten, zoals 5% minoxidil en bewaken van uw vooruitgang. In andere omstandigheden, wil je een afspraak maken met een haaruitval arts die je beter kan helpen plannen. Hier zijn enkele tekenen dat het tijd is om te voldoen aan een haar specialist.

1. Je haar wordt snel en plotseling vallen

Vaker wel dan niet, mannelijke kaalheid is iets dat geleidelijk gebeurt. Terwijl de snelheid waarmee mannen hun haar verliezen varieert van persoon tot persoon en wordt meestal bepaald door genetische, zelden veroorzaakt het grote massa's van haar uit te vallen. Als u een grote kale plek schijnbaar 's nachts hebben ontwikkeld of dat u het merkt je haar uit te vallen in grote hoeveelheden, wil je een afspraak met een arts zo snel mogelijk te plannen. Dat zou het teken van andere problemen, zoals abnormaal hoge stress, ondervoeding, en andere vormen van alopecia zijn.

Lees ook:

2. Je haar verlies behandeling programma werkt niet

Dus u bent begonnen met behulp van 5% minoxidil, haarverzorgingsproducten met ketoconazol, en je hebt zelfs upped uw inname van vitaminen zoals biotine, maar je haar wordt nog steeds vallen. Ten eerste, het is geweldig dat u in staat om bij te houden van het volume van uw haar te houden waren. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat uw behandeling programma niet zo goed als u voor had gehoopt werkt. Dat betekent niet dat je gedoemd bent tot een leven van haaruitval, het betekent alleen dat je niet hebt gevonden het juiste programma dat voor u werkt. Met de hulp van een haaruitval arts, kunt u een aantal verschillende opties die mannelijke kaalheid te stoppen en, in sommige gevallen te verkennen, triggeren haargroei.

load...

3. U hebt uw late stadia van haaruitval ingevoerd

Volgens de Norwood schaal van mannelijke kaalheid, de kritische stadia van haarverlies zijn van trap IV verder. Dit is wanneer mannelijke kaalheid echt begint merkbaar te worden, en de verdere het vordert, hoe meer je begint met dat hoefijzer of cul-de-sac kapsel te ontwikkelen. U zult waarschijnlijk hoor veel haaruitval deskundigen praten over hoe het is onmogelijk om kaalheid te lossen als je eenmaal deze stadia hebt bereikt, maar dat is niet noodzakelijk waar. Hoewel het zeker gemakkelijker om haaruitval te stoppen in zijn eerdere stadia, zijn er behandelingen die er die nog kunnen werken. Het enige wat u hoeft te doen is een ontmoeting met een haaruitval arts die u kunt sturen in de goede richting.

Het hebben van een gezonde haardos begint bij jezelf

Je zou verbaasd zijn hoeveel uw gezondheid (en zelfs de geestelijke gezondheid!) Een rol spelen bij haaruitval speelt zijn. Je haar gedijt op diverse vitaminen en mineralen meestal gevonden in groenten en fruit. Als je je haar niet geven wat het nodig, je verzwakken en maken het gevoelig voor vallen. Stress speelt ook een rol bij haaruitval door verergering van mannelijke kaalheid, dus zorg ervoor dat ontspannen en gezond te blijven.

load...

Kaalheid hoeft niet uw werkelijkheid. Er zijn verschillende behandelingen die er die succesvol met de meerderheid van de mannen zijn geweest, en zullen waarschijnlijk ook succesvol met u te zijn.