22 inspirerende korte kapsels voor elke gezichtsvorm

13 november 2018

Als u op zoek bent tocut je lange haar kort of wilt u uw korte kapsel te vernieuwen, is het goed om een ​​kapsel dat je gezicht vorm zal flatteren kiezen. Of u nu een ronde, lang, ovaal, vierkant of hartvormig gezicht, zal er stijlen die er geweldig uitzien op u en anderen die niet zo vleiend zijn.

Het goede nieuws is dat bijna elke trend zal werken met elke vorm van het gezicht, je hoeft alleen de juiste snit krijgen. Bijvoorbeeld, de elf normaliter niet vlakker een rond gezicht. Het kan echter schitterend zijn als u uw gezicht langer door het dragen van korte pony die stick omhoog of laat ze lekker lang in een side-sweep.

load...

Je haar textuur zaken

Je haar textuur speelt een rol bij het kiezen van een flatterende kapsel ook. Dichtheid en de textuur van je haar kan je kapsel, je haar lengte, en hoe je kapper snijdt je hair.Curly haar zal niet werken met alle korte kapsels dicteren, maar geen van beide zal super fijn, plat haar.

Vergeet niet uw persoonlijkheid

Als het gaat om korte kapsels, in het bijzonder, je persoonlijkheid speelt een grote rol. Denk na over wat er door je hoofd als je een vrouw met een gestructureerde bob of een edgy kapsel.

U bent waarschijnlijk het passeren van een soort van oordeel aan haar, of je het nu leuk vindt of niet. Veel automatisch denken dat een vrouw met een grote gespannen cut moet koel zijn, terwijl een vrouw met een gestructureerde bob is verfijnd.

load...

Denk ook dat kort haar heeft de neiging om meer aandacht te vestigen dan lang haar. Als je gaat naar een platina pompadour krijgen, gaan mensen op te merken.

Alle gezichten: de pixie

Pixie kapsels zijn populair voor langs tijd. Terwijl ze zijn meestal korter op de top, zijn trends zijn hang naar meer lagen. Dit geeft u veel meer vrijheid om je haar te stylen in een groot aantal manieren.

Super kort haar betekent niet dat je vast zit met een monotone uitstraling. Zolang je de haren blijven langer op de top, kunt u het vegen aan de kant, maak een diepe zijscheiding of recht naar beneden het midden, vegen het terug in een pompadour, of buig het omhoog voor een beetje golf. Met een beetje lengte, kunt u uw uiterlijk te veranderen als het je past.

The Best gezichtsvormen

Bijna alle pixie kapsel ziet er geweldig uit op ovaal, vierkant, en hartvormige gezichten. Deze bijzondere stijl ziet er geweldig uit op rond gezicht shapesbecause biedt hoeken, die visueel ronding het gezicht te verzachten. "Al die kleine stukjes helpen benadrukken de jukbeenderen en de ogen, het is bijna alsof je bouwen in jukbeenderen met deze bezuiniging," zegt stylist Jimmy Paul in Allure Magazine.

load...

Als je een lang gezicht, kan deze verlaging maken het er nog meer langwerpig. Om dat te vermijden, pony toe te voegen aan uw pixie die naar beneden over je voorhoofd te hangen.

De beste haarstructuur

Deze bijzondere blik het beste werkt voor petite vrouwen met een golvend of steil haar. Als je krullend haar hebt, kunt u nog steeds draag je haar kort, maar het zal niet zo uitzien zonder veel dunner en rechttrekken.

Alle gezichten: een zachte pixie

Wanneer u lang, dik opzij vallende pony toe te voegen aan een elf, het is een heel ander uiterlijk. Deze werkt ook op elke gezichtsvorm, en het is een goede keuze als je een lang gezicht.

Al met al kan de stijl ofthis bijzondere haircut worden gedragen door vrouwen van elke leeftijd, haarkleur, en gezichtsvorm. Het is heel mooi, casual, en professioneel op hetzelfde moment. Het laat je ook met een aantal lengte om mee te spelen voor speciale evenementen of als je gewoon wilt iets nieuws zonder een bezoek aan de salon.

Golvend, dik, recht en fijn haar gaan goed voor deze bezuiniging te zijn. De enige haar textuur het is echt niet werken voor zeer krullend haar.

Alle gezichten: een stijlvolle cut

Deze bezuinigen op tijdschriftredacteur Joanna Coles is fantastisch voor alle gezichtsvormen. Dit betekent echter niet met alle haar texturen. Het is het beste voor haar dat is dun en recht.

Het grote ding over het is dat het ziet er echt leuk als het is plat. Een gebrek van het lichaam is iets dat veel vrouwen met dun haar deal met, zodat de lange lagen van de snede zijn eigenlijk perfect. U kunt ook van toepassing productand klap drogen om het volume te verhogen als dat nodig is, of gewoon draag het als een wassen-en-gostyle.

Alle gezichten: de gekrulde bob

Vrouwen met natuurlijke golven en krullen zijn niet weggelaten uit de kortere kapsels. Je mag niet willen zo kort als de elf te gaan, maar u kunt in staat zijn om een ​​kortere bob dragen. Het is een snit die iedere gezichtsvorm flatteert.

De schoonheid van deze stijl is dat het net lang genoeg om een ​​aantal van de krullen en golven te ontspannen. Afhankelijk van uw specifieke haar textuur, gaan korter kan resulteren in een iets meer poufiness dan je zou willen.

Alle gezichten: een strakke bob

Als u denkt aan het korte en net als deze bezuiniging te gaan, heb je geluk, omdat het goed zou werken voor iedereen. Door het snijden van de bob een inch of zo onder de kin, het verzacht de kaaklijn en voegt net genoeg lichaam aan de zijkanten. De lange pony vestigen de aandacht op de ogen en de zijkant deel geeft volume.

Een ding om in gedachten te houden met kortere haar is het onderhoud betrokken. Zelfs op deze lengte, wilt u waarschijnlijk om het te krijgen getrimd elke maand of zo om de stijl te behouden. Hoe langer je haar is, hoe meer tijd je kunt wachten tussen de salon bezoeken.

Alle gezichten: een ruwharige lange bob

De ruige lange bob is een van de heetste kapsels en het heeft vele beroemdheden af ​​te hakken hun lange lokken. Het geheim van deze stijl is het schokkerig eindigt. Het is onvolmaakt, maar niet volledig hoofdeinde. In plaats daarvan is de lucht gedroogd en vingers gekruld fabulousness.

De meeste vrouwen hebben een aantal natuurlijke golf in hun haar en deze bezuiniging kunt u ermee te pronken met stijl.

De beste gezichtsvormen

De ruige lange bob werkt op alle gezichtsvormen. It'sthe ideaal cut voor vrouwen met lange gezichten, want het is niet al te lang en niet te kort. Plus, als het golvend, voegt het lichaam aan de zijkanten van je gezicht, waardoor het lijkt breder dan het eigenlijk is.

Het draait allemaal om het verzachten van de randen als je een vierkant gezicht. Dit golvende shag werkt prachtig voor.

Vraag je kapper voor een zachte, taps toelopende bob dat raakt direct aan de kin. Wanneer styling, zorg ervoor dat kneed je haar toplay haar natuurlijke golving. U kunt ook textuur toe te voegen met behulp van een droge shampoo spray, dan steiltang de uiteinden.

Lees ook:

Bijna alle gezichten: edgy pixie

Bijna elke vrouw, ongeacht uw leeftijd of vorm van het gezicht, kan thisedgy en koele versie van de elf te dragen. De enige uitzondering isif je een lang gezicht, omdat het volume up top kan het gezicht te maken langer lijken.

Er zijn vele lagen in deze bezuiniging en het is heel gemakkelijk om elke dag te stylen. Het is niet de bedoeling perfect te zijn, dus hoe minder je er mee doen, des te beter het eruit ziet.

Bijna alle gezichten: bobs met een pony

Bobs zijn een van de meest veelzijdige korte lengte bezuinigingen. Het werkt net zo goed withblunt pony als het doet-withside geveegd orno pony. Dit kinlengte bobwithbangs kan Benice op anyface vorm, maar het werkt bestwith ovaal, hartvormig en lang gezicht vormen.

Long, vierkant en rond gezicht: een geweldige korte cut

Deze sexy en speelse cut werkt goed een natuurlijk vierkante gezichtsvorm. Het zou mooi met een lange orround gezicht zijn, ook.

Misschien wil je deze bezuiniging te vermijden als je een hartvormig gezicht. De lange klap raakt direct aan de kin, de aandacht daar. Het is een functie die u zou willen verzachten omdat kin neiging om puntiger onheart vormen hebben.

Lang en ovale gezichten: hoe korter shag

Dit is een geweldige korter shag kapsel dat werkt het beste op ovaal en lange gezichtsvormen. Het volume bovenaan wordt gecompenseerd door de lange lagen, die super dik voorzijde zijn. Het frames het gezicht perfect en raakt recht boven de kin.

De ruigheid van deze look is geweldig. Het is een stijl die zowel overdag als 's nachts kunnen werken en het heeft tonnen dimensie.

Lang en ovale gezichten: de verfijnde bob

Als je een lang gezicht of een ovaal gezicht dat is een beetje langer, overweeg dan een verfijnde bob zoals dit. De hoeken pronken met een sterke kaak en de lange lagen voeg wat beweging aan de bob dus het is niet al te boxy.

De lange pony zal ook masker een hoog voorhoofd. U kunt uw kapper om de lagen op je ogen en wangen snijden vragen.

Ovaal gezicht: je kunt funky krijgen

Als u een ovaal gezicht, kunt u vrijwel dragen elk kapsel, met inbegrip van korte. Een funky cut is perfect voor u als u de persoonlijkheid voor. Een vrouw die dit haar sport vraagt ​​om aandacht en het is zeer gedurfd en sexy.

Aangezien het hoofd van iedereen is een andere vorm ook, moet een goede stylist jou rekening te houden bij het snijden van een edgy cut.After al, als je dit vette letters en short gaan, wilt u er zeker van zijn en er goed uitzien vanuit elke hoek.

Vierkant gezicht: een bob voor een sterke kaak

Als je een vierkant gezicht, pronken met je sterke kaak met een bob die je raakt onder het kaakbot. "Een bob werkt met, niet tegen, botstructuur," zei saloneigenaar Rodney Cutler op Glo. Vraag je kapper voor een "afgestudeerde bob" die korter in de rug en hoeken langer naar voren.

Hartvormig gezicht: een mooie lange bob

De lengte van deze lange bob is perfect voor een hartvormig gezicht. De langere golven onder de kin, waarvan de kin zachter gelaten. Het biedt ook minder volume langs de zijkanten, waarbij het gezicht is breder, dus het is heel vermagering.

Hartvormig gezicht: schattig en krullend

Als je krullend haar hebt, kunt u met succes BREAKTeam regels wanneer u besluit om short te gaan. Ook al is het vaak aan te raden om krullen te verlaten lang is, kun je lukken.

De truc is hier om eigenaar van de krullen, maar krijgt veel lagen te snijden in om het volume te verlagen. Je kunt het het beste te zien in de achterkant, waar het wordt heel kort, maar de lagen zijn te onderscheiden. Boven voorkant, de krullen van nature verzachten een sterkere kin, maar de lagen net boven het, niet recht in de rij.

Pony toevoegen aan krullen is een andere regel breaker. Het werkt prachtig, hoewel, en het is allemaal over die lagen. Door het snijden van elk individu curl (meestal wanneer het haar droog is), kan een stylist je gezicht perfect in beeld met slechts een paar ranken.

Hart-vormige gezicht: de shag is geweldig

Perfect voor een hartvormig gezicht, deze ruige, maar toch vormgegeven, loodje zou eigenlijk werken op elk gezicht. Het is interessant omdat de volumeis maar aan één zijde dankzij toegevoegd aan een diepe zijscheiding. Haar bangsdraw alle aandacht omdat ze perfect vormgegeven en net boven de wenkbrauw lijn. Het is een perfect contrast met de woelige shag dat maakt de rest van het haar.

Rond gezicht: haaks, opzij vallende pony

Een rond gezicht, de hoeken van de lange zijde vallende pony compenseren een deel van de rondheid. Deze snit is een mooi voorbeeld van hoe goed het werkt. De truc is om te voorkomen dat het toevoegen toomuchvolume aan de zijkanten van yourface, dus het werkt best withstraight haar.

Rond gezicht: kin-length bob

Typisch, vrouwen met ronde gezichten worden aangespoord om uit de buurt van de klassieke bob dat raakt recht atthe kin blijven. Het kan een rond gezicht verschijnen ronder. Maar het kan kijken absoluut prachtig.

Dit men werkt voor een paar redenen. Door haar haar scheiding in het midden, het valt als een gordijn dat sommige van de rondheid verbergt. Als het een cilinderinhoud terug achter een oor, het is nog af te slanken en de golven voeg een beetje een afleiding. Je hebt ook aan te nemen dat ze een lange nek, waarop deze lengte accentueert.

Lang gezicht: een geweldige korte kapsel

Een flatterende snit voor vrouwen met lange gezichten, dit is ideaal als u natuurlijk pin-steil haar. Het heeft veel volume langs de kant met de pony rond het gezicht. Het kan ook werken voor vrouwen met een dikke, licht golvend haar, vooral als je kapper dunt het een beetje.

Lang gezicht: krijgen pony

Veel vrouwen met een lang gezicht vormen hebben een hoog voorhoofd. U kunt het te bagatelliseren door simpelweg het krijgen van een aantal pony in uw stijl te snijden. Of je nu met stompe of opzij vallende pony, een paar bosjes of een dikkere stijl, ze kunnen wonderen doen voor een verscheidenheid aan kapsels. Daarnaast kan pony ook een paar jaar van je look.

Lang gezicht: krullen en golven toe te voegen breedte

Een ander element dat u zou kunnen overwegen als je een lang gezicht is het toevoegen van of het spelen op de golven. Ongeacht de lengte, golvend of krullend haar zal breedte toe te voegen aan je gezicht en maken het er een beetje korter dan het is. De klassieke gehoekte bob is een geweldige snit voor dit omdat het werkt met alle haren texturen en kan zo wavy als je wilt voor elke gelegenheid.