20 zeer zoete, maar toch zeer sexy korte haarstijlen 2018

13 november 2018

Het vergt lef om echt te kort te gaan, maar de resultaten kunnen erg cool zijn. Of u nu op zoek bent naar een snit die is sexy en funky of zoete, er zijn veel kapsels voor u tochoose uit.

U kunt gaan super korte of kiezen voor lange lagen. Kies een funky pompadour of een zoete, zachte elf. Met de hulp van een paar beroemdheden die kort ging, je zeker om wat inspiratie op te doen voordat je de salon te raken.

Bij de beslissing over een kort kapsel en gesneden, wilt u overwegen welke vorm van uw gezicht en uw haar textuur zal een aanvulling.

load...

Terwijl de elf kan werken voor elke vorm van het gezicht, kan het niet werken voor echt dik of krullend haar, bijvoorbeeld. Ook als u een langere gezicht met een hoge haarlijn, kunnen sommige opzij vallende pony betrekking hebben op uw voorhoofd. U zult ook willen nadenken over het onderhoud ook. Kortere kapsels moeten worden gehouden met regelmatige trims hen op zoek naar groot te houden.

Pixie Michelle Williams'

Michelle Williams draagt ​​een schattig en sexy pixie kapsel. De lange lagen bieden een zachte look en dit is een zeer populaire kapsel bij vrouwen die houden van kort haar.

Williams sprak met Elle UK over haar populaire kapsel. "Ik voel me alsof ik met kort haar. En het is al een hele lange tijd geleden dat ik had lang haar, vijf jaar. Natuurlijk, de enige mensen die het leuk vinden zijn homoseksuele mannen en mijn vriendinnen. Straight mannen over de hele linie worden niet in deze haar. Ik sneed het voor de één rechte man die ooit heeft kort haar en ik draag hem in herinnering aan iemand die echt vond het geweldig heeft vond."

load...

Halle Berry's pixie

Jarenlang, Halle Berry droeg deze handtekening pixie en het is een gorgeouslook. Ze vertelde eens Elle Magazine dat ze het meest op zichzelf voelt in super kort haar. "Ik hou van kort haar, dat is me, dat is wie ik ben. Ik voel me vertrouwen en het gevoel dat mijn best zelf wanneer ik kort haar," zei Berry.

De snit heeft veel volume dankzij de mussy lagen en wijst hij op mooi gezicht Berry's. Het kan ook worden vormgegeven in verschillende manieren, van deze snelle, slordiger kijken naar een slanker uiterlijk wanneer u maar wilt.

Anne Hathaway's pixie

Anne Hathaway kan zijn bekend om haar lange haar, maar deze elf was een uitstekende stijl op haar ook. Het is gewoon liet een beetje langer op de top te voegen volume en de slierten over haar voorhoofd zijn zowel schattig en sexy.

Eva Pigford's sexy bijgesneden

Eva Pigford koos voor een kortere weg die past bij haar gedurfde persoonlijkheid. De lichte blonde kleur is een prachtig contrast met haar huid en donkere ogen. Door te gaan deze korte, ze toont ook bieden haar lange nek, die alleen maakt haar meer glamoureuze.

load...

Ariane Davis' cute krullen

Als je niet zo gespannen, Ariane Davis heeft een super leuke versie van de elf. Het is gesneden net zo dicht bij haar hoofd en heeft veel lagen, maar het heeft ook een aantal zachte krullen. Deze is elegant en leuk, perfect voor iedereen met een happy-go-lucky persoonlijkheid.

Rihanna's pixie

Rihanna is een andere mooie vrouw, die heen en weer gaat tussen lang en kort haar. Deze zachte pixie was een van de beste korte stijlen ze heeft gedragen. Het heeft grote lagen en een uitstekende volume aan haar hartvormige gezicht accentueren. Deze look zou slechts een minimale hoeveelheid styling elke dag nodig, dus het is geweldig voor een drukke levensstijl.

Miley Cyrus edgy

Miley Cyrus droeg dit platinum 'te doen voor een paar jaar. Het was heel controversieel, maar Cyrus vond het geweldig.

Blijkbaar is Miley wilde om short te gaan voor een lange tijd. Toen ze 15 was, werd ze geïnterviewd over ABC News en wees naar een foto van het model Twiggy met pixie haar. Ze zei: "Op een dag ga ik mijn haar knippen als dat. Ik weet dat ik ben. Ik weet dat ik op een dag."

Het is niet echt een pixie kapsel, dat wel. Cyrus is sportief een pompadour, ook bekend als een "kuif." Dit stijlvolle, gespannen cut is te zien op vele beroemdheden, waaronder de zangers Pink en Rihanna.

Singer roze

Pink's droeg kort haar voor vele jaren en ze draagt ​​vaak een pompadour. Het hasbecome haar handtekening look en speelt haar grote persoonlijkheid. Een van de meer ongebruikelijke stijlen is dit roze kuif. Het is een heleboel leuke en zeker om wat aandacht te krijgen.

Jaimie Alexander

Lees ook:

Actrice Jaimie Alexander debuteerde haar korte, bijgesneden gesneden in april 2016. "Voor mij is het grootste deel van schoonheid is vertrouwen, dus ik raad het dragen van iets wat je echt comfortabel in voelt dat is misschien wel een verlengstuk van je persoonlijkheid. Probeer niet te zijn iemand anders dan jezelf," zei ze tegen USA Today.

Als de elf lijkt een beetje ingetogen voor u, probeer dan de Pompadour. Alexander's look is leuk en hip, maar het is ook zeer elegant. Het ziet er mooi met haar donker bruin haar en rond gezicht, het toevoegen van lengte omdat al het haar is op de top.

Esther Quek's spiked

Fashion editor Esther Quek is altijd aan de top van de modewereld. Ze draagt ​​regelmatig een aantal van de meest funky haar ziet en doet dat met veel stijl altijd. Deze stekelige blonde snit is een leuk idee dat veel vrouwen kan trekken uit, vooral als je het maken van een statement.

Ze is ook gekend voor het koppelen van haar korte haar met geweldige oorbellen. Dat is iets dat veel meer kapsels gewoon verdoezelen.

Ruby Rose's rood en edgy cut

Je hoeft niet te gaan met een volledige pompadour of spikes om te pronken met uw gespannen persoonlijkheid. Ruby Rose heeft een prachtige stijl die zo veel over de robijnrode kleur want het is de mussy spikes. Het is een geweldige look voor haar verschillende botstructuur, het toevoegen van evenwicht met de volume bovenop.

Sharon Osbourne handtekening rood

Sharon Osbourne wordt vaak gezien in dit heldere rode haar. Het is een geweldige kleur voor haar huidskleur en deze bezuiniging is een van haar favorieten.

Of je nu met de robijnrode kleur of niet, het is een geweldige snit voor oudere vrouwen. Het is informeel en professioneel op hetzelfde moment. Bovendien kunt u groeien een beetje langer of laat uw pony hangen nog veel meer, zoals Osbourne vaak doet.

Jeugdig cut Kris Jenner's

Kris Jenner heeft altijd haar haar gedragen kort en dit is een van de edgier versies. Het is eigenlijk heel lief en niet te jong of te oud te kijken, dus het is een fantastische keuze voor oudere vrouwen met vrijwel elke gezichtsvorm. De opzij vallende pony echt maken de look en de aandacht vestigen op haar prachtige ogen.

Jessie J

Zangeres Jessie J heeft een super korte bijgesneden platina kapsel dat zou geweldig uitzien op vele vrouwen. Hoewel het ongebruikelijk om het voorhoofd met korte lagen die recht naar beneden vallen op het voorhoofd frame, het werkt echt. Het is vooral vleiend om haar ronde gezicht en laat haar ogen om de belangrijkste focus.

Ruby Rose's slicked blik

Slicked terug is een geweldige look voor kort haar. Ruby Rose heeft de perfecte gezicht voor deze look omdat haar haren doet geen afbreuk aan haar hartvormige gezicht. Het kan nodig zijn om je haar een beetje meer om het af te trekken groeien, maar de pony kan altijd worden geveegd aan de kant als je niet terug wilt slick hen.

Devyn Abdullah

Dit kapsel van het model Devyn Abdullah is gewoon prachtig. Het is een beetje een pixie in de rug, die haar elegante nek verlengt. Haar langere pony pronken met haar mooie ogen, vooral met de donkere make-up, dat is zo vleiend om haar huidskleur. Dit is een van die bezuinigingen die zou werken voor veel vrouwen.

Sarah Harding's opzij vallende pony

Gaan langer aan de voorkant voegt een moderne flair aan de gemiddelde elf. Opzij vallende bangsmay zijn begonnen als een trend, maar ze zijn hier om te blijven. Cut Sarah Harding's is zoet en kan werken op elke gezichtsvorm voor vrouwen van elke leeftijd.

Donkere lagen Kathy Weber's

U kunt ook geven deze pony meer lagen en drapeer ze langs je voorhoofd. Kathy Weber's donker, dik haar is perfect voor dit. Ze heeft veel volume op de top in evenwicht uit haar gelaatstrekken. Het contrast tussen haar haarkleur en huidskleur, samen met die pony, brengen alle aandacht aan haar prachtige ogen.

Zoete sweep Laura De Boer

Laura De Boer heeft de perfecte persoonlijkheid en het gezicht van deze eenvoudige snit te laten werken. Het is heel mooi, casual, en een goede pasvorm voor haar steil haar. De auburnhighlights geven haar haar grote dimensie. Zonder hen, kan dit een beetje te plat zijn.

Een stompe snit

Paris Fashion Week is een geweldige plek om nieuwe kapsels, met name de korte, gespannen degenen spotten. Deze super korte stompe snit is een van de juweeltjes kunt u daar vinden. Het is hip, modern en zeer modieus, precies wat je wilt als je op zoek bent naar een verklaring af te leggen.