20 beroemde brunettes met geweldige kapsels

12 november 2018

Kijk naar die lange, dikke, natuurlijk golvend haar. Wie weet hoeveel het is echt, maar Penelope Cruz haar is drop-dead gorgeous.

Voor deze look:

Vraag naar caramel hoogtepunten als je donker haar. Een paar strengen rond het gezicht zou prachtig zijn. Ik adviseer de Balayage methode bij het krijgen van hoogtepunten op donker haar.

Lang haar vereist enige lagen om te voorkomen dat te gaan slap en A-lijn (pouffy aan de onderkant). Vraag voor lange lagen die op de kin en het sleutelbeen te raken. Korter haar? Begin de lagen op het jukbeen.

load...

Long, opzij vallende pony vleiend op dik lang haar, zoals Cruz.

Je haar niet zo lang als je gezicht is lang, of langwerpig groeien. Deze zien er beter past bij hart-face vormige meisjes en mensen met een rond gezicht. Lang haar trekt hij een reeds lang gezicht.

Victoria Beckham

Deze prachtige korte snit werkt op Victoria Beckhambecause ze heeft super sterke eigenschappen. Deze snit werkt prima op bijna alle haartexturen van straightto fijn tot krullend en grof.

Jennifer Aniston

Nog steeds de meest bekende manen in Hollywood, lang, stuk-y golven Jennifer Aniston 's haveeveryone groen van jaloezie.

load...

Om deze look te krijgen:

Vraag je kapper voor "stuk-y lagen." U moet lagen in het haar geknipt vanaf het puntje van je neus.

Hoogtepunten zijn een must. Ik stel voor Balayage dan folie hoogtepunten. Het haar schilderij methode is veel natuurlijker en de stylist kan bepalen waar de helderheid gaat.

De stijl, voeg een volumegevende spray of mousse om handdoekdroog haar. Blaas droog haar, scrunchen om golven te krijgen.

Rihanna

Rihanna staat bekend om haar geweldige kapsels. Ze droeg allerlei korte stijlen in de afgelopen jaren.

Audrey Tautou

De Franse actrice heeft een van de leukste kapsels aller tijden. Haar pixie look is perfectie.

Megan Fox

Ze is een knaller en heeft een slechte haardag zelden.

Beyonce Knowles

load...

Sorry dat ik u op de hoogte, maar de beroemde sluizen Beyonce zijn niet haar eigen. Ze heeft gezegd dat het een kant voor pruik of uitbreidingen dragen. Toch heeft ze extensie-free verscheen van tijd tot tijd, pronken met haar natuurlijke sluizen in een wetlook of lange bob. En terwijl ze een natuurlijke brunette, haar manen vaak gebleekt een honing blond of lichter.

Angelina Jolie

Angelina is meer bekend om haar lippen, haar liefdadigheidswerk, haar talent andher broedsel van kinderen dan ze is voor haar haar, maar ze is een beroemde brunette, maar toch.

Katie Holmes

Katie Holmes is een van die zeldzame mensen die alleen maar ziet er het beste met kort haar. Haar haarkleur is prachtig (ze is soms lichter dan dit) en de vorm past bij haar gezicht.

Om deze look te krijgen:

Als je een rond gezicht, kunt u deze laten knippen, maar zorg ervoor dat je een langere versie van het te krijgen. Kort haar accentueert alleen een rond gezicht.

Vraag voor deze verlaging korter in de rug, naar voren hellend zijn, zodat het benadrukt uw kaaklijn. Een paar lange, opzij vallende pony dekken een hoog voorhoofd.

Lees ook:

Als je krullend of super golvend haar, beseffen dat je zult het strekken je haar elke dag om deze stijl te houden. Deze snit werkt het beste op vrouwen met steil haar.

Julia Roberts

Absoluut prachtig. Julia Roberts rotsen de kastanje golven, die zeker worden versterkt door een aantal uitbreidingen (weinigen van ons zijn geboren met een dergelijk natuurlijk dik haar en uitbreidingen in Hollywood zijn zo vaak deze dagen als borstimplantaten).

U kunt de clip-ons of een weefsel te krijgen. Er zijn vele versies, maar ze kosten honderden dollars en hoger.

Zodra de extensies zijn in, moet u uw haar te zwaaien.

Salma Hayek

Niet iedereen kan stick-steil haar scheiding in het midden te dragen, maar Salma Hayek zeker kan. U kunt hoogglans Hayek krijgen in een fles, maar het is uit het beste getoond wanneer rechtgetrokken met een strijkijzer.

Voor deze look:

Dit is all-over kleur met geen hoogtepunten. Vraag uw colorist over een glazuur nadat je je haar gekleurd. Het brengt de diepte van je haarkleur.

Deze gesneden geschikt voor de meeste gezichtsvormen en werkt op vele lengtes. Het is een geweldige cut om uit te groeien, en in deze economie, het krijgen van een snit die een paar maanden zal duren is belangrijk.

Jennifer Lopez

Dit is afavorite bezuinigen op Jennifer Lopez. De kleur en de lagen zijn prachtig

Jennifer Garner

Jennifer Garner's haar is niet haar beste point. Ze wordt meestal afgebeeld loopt over in zweten en een paardenstaart. Ze is beter bekend om haar gebeiteld jukbeenderen, haar bee-gestoken lippen, en haar girl-next-door persoonlijkheid. Maar ze is een beroemde brunette, dus ze maakt thelist.

Om deze look te krijgen:

Begin met een volumizer of texturizer op handdoekdroog haar. Brush product via haar (vrouwen meestal missen deze stap). Föhn je haar met een varkenshaar ronde borstel en eindigt met krullen haar met een grote krultang.

Gisele Bündchen

Giselle's haar op de rand van het zijn gouden hier, wat betekent dat ze nauwelijks maakt deze lijst. Toch zijn donkere lokken Bundchen klaarde net genoeg dat ze niet blond.

Voor deze look, blow-droog haar recht, maar niet droog hem helemaal. Laat het Airdry aan het einde dus het heeft precies de juiste hoeveelheid van golf (de meeste haar heeft een aantal natuurlijke golf in het).

Kim Kardashian

Ze probeerde een blonde voor ongeveer fiveminutes en dan de werkelijkheid ster Kim Kardashian meteen weer geverfd haar haren donker.

Christina Ricci

Christina is gekend voor haar botte pony en haar grote kapsels. Deze snit pronkt met haar verbazingwekkende ogen.

Halle Berry en haar pixie kapsel

Halle beroemde geknipt haar lange haar kort jaar geleden, groeide het uit en snijd het weer. Ze ziet er geweldig uit in deze pixie kapsel.

Natalie Portman

Natalie ziet er mooi, ongeacht haar kapsel. Ze probeerde de pixie en groeide haar haren lang en ziet er altijd geweldig.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson's kapsel is hier heerlijk.

Jessica Biel

Echt meer bekend om haar relatie met Justin Timberlake, is Jessica Biel ook bekend om haar prachtige "BRONDE" (blond / brunette) sluizen.