18 flatterende bob-kapsels op oudere vrouwen 2019

10 november 2018

Bob kapsels zijn een chique choiceforolder vrouwen omdat er een bob die er goed uit op alle gezichtsvormen uitziet. Er is ook een bob dat je haar textuur kan passen, of het nu recht of krullend of ergens tussenin.

De bob is niet saai. Het verwijst vaak naar haar dat van net boven de kin wordt gesneden of lange links, bijna tot aan de schouders. Toch kan het op veel verschillende stijlen te nemen, dus je bent zeker een geweldige match voor uw persoonlijkheid en levensstijl te vinden.

Een klassieke bob

load...

Iedere vrouw met een mooie kaaklijn en nek in een bob er goed uitzien. De klassieke bob is een prachtige look die populair bij oudere vrouwen blijft. Het raakt recht boven de kin, heeft dat mooie onder krullen, en het heeft veel volume.

Je persoonlijkheid zal een grote rol spelen bij het al dan niet de bob voor u geschikt is. Als je de neiging om klassieke en schone stijlen te genieten en jezelf als verfijnd zijn, is het een uitstekende keuze.

Een klassieke grijze bob

Als je toetreden tot de miljoenen vrouwen die hun van nature grijze haren omarmen, de bob is een grote snede. Op deze lengte, zal je haar veel beweging, dus het kan helpen er jonger uitzien. Beter nog, als u een bril draagt, een modern, hip montuur ziet er fantastisch uit met een grijze bob.

load...

Houd in gedachten dat bobs vereisen gewoonlijk een föhn en soms een steiltang te komen tot een gestroomlijnde look.It vereist ook trims om de zes tot acht weken om de lengte te behouden. Als je niet veel aandacht besteden aan je haar, na te denken over de vraag of u zult genieten van het behoud van deze look.

Een golvend bob

Elke vorm van het gezicht en het haar textuur kan een bob dragen; het is grotendeels afhankelijk van het specifieke type bob je krijgt. Er zijn een paar dingen te overwegen:

Een slanke bob

load...

Of uw haar is rechtgetrokken of je draagt ​​een pruik, de bob ziet er fantastisch op zwarte vrouwen. Het kan worden gestyled met of zonder pony, omdat dan je gezicht te omkaderen en pronken met de beste van uw functies. Houd uw bob op de kin of ga een beetje langer, ze zijn allebei krachtige looks.

Een handtekening bob

Helen Mirren ziet er altijd goed in haar handtekening graybob. Ze draagt ​​het zo veel verschillende manieren dat het moeilijk is om te onthouden dat het is bijna hetzelfde kapsel. Dat toont de veelzijdigheid van deze bezuiniging.

Of u nu een toevallige wilt, woonde in blik of een schat golvend stijl, de bob laat je genoeg haar stijl voor de gelegenheid. Nogmaals, het ziet er geweldig uit met grijs haar en haar pony maken haar blik jaar jonger.

Een golvende lange bob

Wilt u een beetje meer lengte overlaten aan je haar, de lange bob is een uitstekende optie. Het is erg vleiend op alle gezichtsvormen en haar kleuren, vooral als je een aantal natuurlijke golven.

De lange bob kan ook worden gestyled om je look van de dag aan te passen. Om dit natuurlijk golvend bob krijgen, spuit in een zout spray en kneed je haar als het droogt. Het kan ook vlak gestreken recht zijn.

Een a-lijn bob

Saloneigenaar Rodney Cutler vertelt MSN Glo dat de beste jeugdige, edgy, en vol vertrouwen bob in de A-lijn stijl wordt gesneden. Het is ook wel een afgestudeerd of omgekeerde bob.

Lees ook:

Een lijn betekent dat de achterkant is iets korter dan de voorkant, met een hoek die kan worden gezien van de zijkant. Het werkt goed, omdat het haar geeft een grote beweging, volgens Cutler.

Een kortere bob

Bobs kan heel kort zijn, met behoud van slechts een beetje lengte in de rug. Door het hebben van uw kapper gesneden in vele lagen, het voegt volume dunner haar dat een beetje plat kan leggen.

Opzij vallende pony zijn een geweldige aanvulling die is vleiend voor iedere gezichtsvorm ook. Föhnen je pony door te wijzen het mondstuk van droger naar beneden vanaf de bovenkant van het hoofd. Bestrijk de pony naar links, rechts en in het midden als je droog.

Een stompe bob

De lengte van een klassieke bob neiging 1-2 duim onder de kin. Het is een prachtige lengte voor stompe snit pony ook. In combinatie met steil haar en een lange nek, het heeft een zeer stijlvolle look.

De veelzijdige lange bob

U kunt veranderen van het uiterlijk van je bob door te laten drogen op natuurlijke wijze op sommige dagen andblow-droogmachine er recht op andere dagen. U kunt ook krullen het voor golven.

Toblow drogen een strakke bob, beginnen met een volumegevende shampoo en mousse als je fijn haar. Gebruik een grote, platte borstel in plaats van een ronde borstel om de uiteinden naar onder krullen. Als je wat golf en wil het rechtere, gebruik dan een steiltang dan maak het af met een glansspray likeBumble en Bumble Shine On.

Een een bob

Niet alle bobs hebben lagen of pony. Het is een snit die prachtig kan zijn wanneer alles is een enkele lengte. Een eenvoudige stijl als dit is een uitstekende manier om je haarkleur laten schijnen. Of je nu blond, rood, chocolade, of grijs, zal het ziet er mooi uit.

Een zeer gestileerd bob

Bobs met goed ingerichte pony zijn prachtig. De klassieke bob in een zeer strak, recht stijl is perfect voor de rounder gezichten dat veel Aziatische vrouwen zijn gezegend met ook. Je moet begrijpen hoe perfect deze ziet en hoe het speelt haar fijne gelaatstrekken.

Een gemarkeerde bob

De bob kan een meer moderne en ontspannen sfeer hebben. Met franje pony die lang aan de kant en een aantal subtiele lagen in de rug zijn, het ziet er geweldig. Dit is een leuke optie voor fijn haar, vooral als je een aantal prachtige hoogtepunten om het volume toe te voegen.

Een subtiele laag bob

Deze bob kan uitzien als het aan één lengte is gesneden, maar het heeft eigenlijk een aantal lagen. Om deze look te krijgen, "vraag dat het iets korter in de rug met een zeer subtiele laagjes overal zijn", zegt stylist Chris McMillan in Allure Magazine.

Volgens McMillan, dit is een snit die werkt het beste op steil haar. U kunt pony toevoegen als u wilt, en stompe pony zou prachtig zijn. Als u een ronder gezicht, vraag voor een langere, opzij vallende pony.

Een verfijnde bob

Veel stijlvolle vrouwen kiezen ervoor om hun haar kort later in het leven te snijden. Een afgestudeerd bob die eenvoudig is en overeenkomt met uw haar textuur kan een zeer geraffineerde look. Thisversion is perfect forthick haar thathas een beetje ofnatural golf, zou thoughit ook geweldig met somecurls zijn.

Een jeugdige bob

Iman is modelleren voor tientallen jaren en het is moeilijk te geloven dat ze in haar jaren '60. Deze look is een perfect voorbeeld van hoe jong je kunt kijken met de juiste kapsel. Het is strak en stijlvol, perfect framing haar lang gezicht en brengt extra aandacht aan haar ogen. De kleur is ook prachtig en een geweldige keuze voor Afro-Amerikaanse vrouwen.

Een full-volume bob

Als je een hoofd vol dik, weelderige haar, kan de bob met het te pronken. Een met dit veel volume langs de kant gaat het beste voor ovaal, lang, en hartvormige gezichten. Het kan ook mooi zijn als je van nature krullend haar.