16 geweldige kapsels met pony 2018

14 november 2018

Bangs zijn een geweldige manier op te frissen uw kapsel en kunnen ze vijf jaar in beslag nemen van je gezicht. Als je hebt nagedacht over het krijgen van een pony in uw stijl gesneden, zal deze foto's je wilt de sprong nog meer te nemen.

De juiste pony voor je gezicht vorm kan uw ogen pop, pronken met je geweldige jukbeenderen, of hulp verbergen een hoog voorhoofd. Verste looks van vandaag pronken met veel verschillende soorten pony: opzij vallende pony, 70 rand (gezien hier op een model van de fantastische denim winkel, Mother),-brow skimming zware pony, en zelfs korte pony.

load...

Zodra u de perfecte snit te krijgen, moet u ervoor zorgen dat je weet hoe je properlyblow droog je pony. U kunt een "bubble bang" look te vermijden door simpelweg naar beneden de ronde borstel en gebruik maken van een vlakke of platte borstel in plaats daarvan. Dit zal slanker en meer moderne pony te creëren.

Bangs voor steil haar

Naomi Campbell pronkt met een mooie set van pony die het beste werken op rechte haar. Ze nemen regelmatig onderhoud, dat wel. Met stompe en voorhoofd-skimming pony, dan moet je om de paar weken of zo gettrims.

Bij het overwegen van pony, zal je haar textuur een factor zijn. Als je super dik, golvend haar of krullend haar, kan pony niet je beste optie. Ze kunnen kroezen wanneer u föhnen ze recht. Terwijl flat-strijken kan werken, de minuut vocht raakt de lucht, is er een goede kans dat uw fantastische franje gewoon zal kroezen weer. Vraag je kapper om advies voor het plegen van de snede.

load...

Bangs voor een pixie kapsel

Deze dikke, opzij vallende pony groot voor een pixie kapsel. Soms pixie bezuinigingen kunnen ook jongensachtig en niet origineel zijn, maar grote pony kan een pixie kapsel fantastisch en vrouwelijk te maken. Deze rock 'n roll pony op actrice Ginnifer Goodwin zijn het bewijs dat zelfs kort haar erg sexy kan zijn.

Bangs die groeien geweldig

Long, opzij vallende pony zijn veruit de makkelijkste pony te krijgen. Ze zijn minder van een verbintenis dan botte pony en ze vleien everyface vorm.

Deze klappen van model Agyness Deyn is een goed voorbeeld van opzij vallende pony die super lang. U kunt gaan voor trims om de paar weken of gewoon laten groeien met uw kapsel. Ze kunnen gemakkelijk ziet er geweldig uit voor ongeveer threemonths.

Bangs voor een formeel stijl

Opzij vallende pony er goed uitzien wanneer je je haar terug te trekken en het kan werken voor de formele looks, zoals we zien op actrice Julie Benz. In principe, heb je nog iets te beleven in de voorzijde, zelfs wanneer het grootste deel van je haar weg te verbergen. Zoals u kunt zien, pony zijn ook een goede keuze voor vrouwen met een hoog haarlijnen.

load...

Bangs gaan chic

Model Erin O'Connor pronkt super stompe pony die utlrachic zijn. Ze doen geweldig werk bij het afronden van haar retro-stijl hier en mooi accentueren haar houtskool zwart bob. Als je met deze stijl, zijn bereid om je pony om de paar weken in orde gemaakt.

Bang voor een funky, coole look

Dit is een super coole look op actrice Viola Davis en haar pony aandacht vestigen recht voor haar ogen en beautifulface. Hoewel het lijkt alsof je de hele dag misschien gek met pony in uw ogen, dat is een makkelijke oplossing.

Als ze je lastig vallen, duwen ze gewoon aan de kant en ze zullen nog steeds ziet er geweldig uit. De veelzijdigheid maakt deel uit van de schoonheid als je een beetje langer te gaan.

Pony met lang haar

Lees ook:

Lang haar is fantastisch met een botte knal. Actrice Beth Behrs draagt ​​ze prachtig samen met haar prachtige blonde golven.

Als je houdt van yourlong sloten, kan het toevoegen van een pony direct frissen uw look. Mocht je moe van hen groeien, groeien ze uit mooi in opzij vallende pony, dan in uw normale lengte, dus de overgang is eenvoudig.

Pony voor dik haar

Hoe kun je niet verliefd worden op deze koele rode kapsel op zangeres Florence Welch? Deze stomp bangsmatch haar lange, dikke haren perfect en ze hebben een grote "U" vorm die haar gezicht omlijst.

Om deze look te krijgen, vraag je kapper om je pony te snijden dik. Het middelste deel van de stompe bang zou vallen op je voorhoofd of net onder het. De zijkanten van de stompe pony zou langer moeten zijn, vormen een omgekeerde "U" Deze snit groeit beter dan een botte knal.

Vergeet niet dat wanneer het haar nat wordt gesneden, zal het korter te drogen. Zorg ervoor dat je kapper waar u wilt dat uw pony te vallen als het droog is vertellen.

Bangs voor dun haar

Zachte, piekerige pony vaak het best met dunne, steil haar. Model Ierland Baldwin heeft een mooie snit voor haar blonde lokken en het draagt ​​bij aan haar stijlvolle, chique uitstraling. Wat echt maakt dit werk is dat de dunnere, franje pony worden gecombineerd met de voorkant lagen. Deze vormgeving trekt onmiddellijk het oog op haar prachtige, lang gezicht.

Bangs met een paardenstaart

Model Sharni Vinson ziet er fantastisch uit met en zonder pony. Deze look paren een gevormd knal met een lange, rechte paardenstaart en voegt een leuke, maar chique tintje aan haar blik. U zult ook merken dat ze ging met een kleine dip-dye kleur op de toppen van haar jurk passen. De look heeft zeker een speelse uitstraling.

Bangs voor dagelijks

Reese Witherspoon is een favoriet naar te kijken voor opvallende kapsels en ze altijd toont ons iets nieuws. In deze look, thebangs nog net romen haar voorhoofd en het werkt geweldig met de paardenstaart.

Dit is één van de meest tijdloze bezuinigingen voor pony. Het kan goed werken met vrijwel elke haarkleur, type of textuur. Het is een grote dagelijkse look die zeer weinig onderhoud en gewoon een trim vergt hier en daar te onderhouden.

Bangs voor een eye-pop

Bangs zijn zeer geschikt voor de aandacht brengen van uw ogen, volgens de stylist Tommy Buckett in Glamour magazine. "Ze zijn een snelle verandering, zonder een full-on cut," zegt hij. Deze blik op actrice Taraji Henson bewijst het punt en pronkt ermee in elegante stijl.

Bangs voor een pompadour

Pompadour kapsels zijn flashy en plezier. Terwijl ze de neiging trendy te zijn, deze look komt vaak terug en is perfect voor een platina blonde, zoals Brigitte Nielsen. Het is funky, edgy en rock 'n' roll alle opgerold in een eenvoudige kapsel dat is al gespoten up absoluut prachtig te zijn.

Bangs voor short cuts

Classy opzij vallende pony Paris Hilton's zijn lang links en zien er echt fantastisch met haar korte bob. Het is een prachtige en frisse look die nooit uit de mode. Het is ook heel mooi met langer haar.

Bangs snijden thuis

Dit beeld van model Kate Moss werd genomen in 2010 toen het werd gemeld dat ze geknipt haar eigen pony. Er is niets mis mee en veel vrouwen hetzelfde doen. Immers, als u wilt uw pony op een bepaalde lengte te houden, kunt u een klein fortuin te besteden krijgen van regelmatige afwerking in de salon.

Als je gaat om je pony trimmen thuis, moet u een paar tips voor het eerst te krijgen. Ga langzaam en vergeet niet om altijd te snijden als ze droog zijn.