16 flatterende kapsels voor lange gezichtsvormen 2019

10 november 2018

Veel mooie vrouwen hebben een lang gezicht. Als de jouwe is een beetje langer dan het breed is, kan knippen en de stijl van uw haar de flatteren en brengen van uw beste eigenschappen.

Sommige van de beste kapsels voor een lang gezicht zijn schouderlengte met face-framing golven, krullen of highlights. U kunt ook korte of lange gaan, kiezen voor een bob, en houden de stijl als slanke of mussy als u wilt. Als u het volume toe te voegen aan de zijkanten of in sommige pony knippen, kunt u uw gezicht te geven een meer afgeronde of korter uiterlijk ook.

load...

Laten we eens onderzoeken een aantal van deze opties in actie. De foto's zijn zeker om u ideeën voor uw volgende knippen en stijl.

Schouderlang haar flatterend

De meest vleiende kapsel op een lang gezicht vorm schouders. U kunt sommige-gezicht framing lagen toe te voegen, terwijl het houden van alles tussen je kin en schouders. Het is zowel een trendy en tijdloze uitstraling die je biedt veel styling mogelijkheden van dag tot dag.

Als u wilt lang te gaan

Lang, steil haar is meestal een no-no op een lange gezichtsvorm, omdat het verlengt het gezicht nog meer. Dit kapsel heeft het beste van alles wat lang gezicht flattersa: opzij vallende pony, veel lagen die beginnen bij de kin, en het is niet te lang.

load...

Lang en krullend

U kunt ook breken de "geen lang haar" regel als je golven of krullen hebben. Veel body zorgt breedte aan de zijden van het gezicht. Als je natuurlijk krullend haar, laat het natuurlijk gaan of te temmen de krullen met een krultang en wat lichte producten.

Voor de rechter haar, zul je nodig hebt om wat krul toe te voegen. Spritz je haar met het instellen van spray en wind secties rond de loop van een middelgrote krultang.

Pony toevoegen

Een pony kan je beste vriend zijn, omdat ze een groot voorhoofd, een gemeenschappelijk kenmerk van de lange gezichtsvorm kan verbergen. Zij zullen ook je gezicht korter lijken. Als u wilt uw lange, rechte haren te houden, pony zijn een goede optie.

De beste pony voor een lang gezicht zijn voorhoofd-skimming, opzij vallende pony, of botte pony.

De prachtige lob

Als het gaat om kapsels, kin-lengte bobs (orlobs), zijn ideaal. Ze creëren de illusie van de breedte, en ze zijn ook op de trend.

load...

De bob moet net onder de kaak te beëindigen te pronken met je botstructuur. De beste bobs arealso korter in de rug en de hoek naar beneden aan de voorzijde.

Ga met een zijscheiding

Dit is een ongelooflijk flatterend kapsel op een lang gezicht. Het is een kortere dobber en de krullen voegen breedte aan de zijden van het gezicht.

Uw deel telt ook. U zult merken dat veel van deze stijlen hebben een zijscheiding, wat natuurlijk maakt je gezicht verschijnen breder. Het middelste gedeelte zal uw gezicht lijken zelfs langer dan het is. Dat komt omdat het samenvalt met je neus en recht naar beneden naar je kin, het creëren van een heel lange rij.

Lees ook:

De A-lijn lange bob

U kunt ook uw kapper vragen om een ​​lange "A-lijn" bob, waarin de rug is ongeveer 1 1/2 inch korter dan de front.The lengte is perfect voor een langwerpig gezicht en, met een aantal golvende krullen en hoogtepunten, de zijkanten zijn echt ingevuld.

Een bob voor dikke, steil haar

Dit is een geweldige snit voor elke vorm van het gezicht, maar het is geweldig op een lang gezicht en ideaal als je dik, steil haar. De dobber wordt gesneden op een grote hoek op het gezicht, zodat deze toont de slanke botstructuur. De lange, opzij vallende pony bestrijken een groot voorhoofd en het is ook fabelachtig mussy.

Een shaggy lange bob

De bob is echt veelzijdig en dit is een geweldige uitstraling die je kunt krijgen met de gesneden. Het is een ruiger bob met veel schokkerig lagen en net genoeg wave om het een speciale, moderne stijl te geven.

Een kinlengte bob

Deze bob op Nancy Pelosi is mooi en verfijnd en het heeft prachtige hoogtepunten. Het is geföhnd dus krult onder en ziet er geweldig uit, met of zonder pony.

De krullende "fake bob"

De nep bob, zoals deze gedragen door Rosario Dawson, is prachtig op een lang gezicht. De golven voegen breedte aan de kant van het gezicht. Ook pinning het haar onder juist op de kin pronkt met een lange nek.

De shag is fantastisch

Dit shag kapsel is niet te kort of te lang, dus het is perfect voor een langer gezicht. Het is een eenvoudige snit die gedragen kan worden uitgeblazen of lucht gedroogd, waardoor het een beetje natuurlijke golving geeft. Gewoon vragen uw kapper in schokkerig lagen te snijden.

Voor rechte, dun haar

Als je stick-steil haar dat is ook dun, dit is een geweldige kapsel voor jou. Dit men werkt, want het is glad, verfijnd, en kort. Je hoeft niet heel veel van haar nodig hebt om weg met deze look te krijgen en de lengte is ideaal voor het gezicht.

Een veranderende blik

Deze twee sneden op Olivia Newton-John werkt prachtig op een lang gezicht. Ze laten ook zien hoe je een snede kan de stijl van twee verschillende manieren, zodat u kunt gaan van recht tot krullend wanneer u maar wilt.

Go Short, niet groot

Als je haar likeshort, is het best om op korte lagen die volume toe te voegen op de top te vermijden. U kunt het verschil de styling maakt op mooie, lang gezicht zangeres Pink's te zien.

Toen ze haar haar draagt ​​met opzij vallende, super lange pony, haar gezicht lijkt korter. Maar als ze brengt het in een pompadour, haar gezicht ziet er veel langer. Spikes zal hetzelfde effect hebben.