15 flatterende kapsels voor hartvormige gezichten

14 november 2018

Markeer uw hartvormig gezicht met een nieuw kapsel en stijl. Of u nu lang of kort te gaan, hebben natuurlijke golven, een paar krullen of stick-steil haar, zijn er vele vleiende kapsels die je kunt dragen.

De belangrijkste kenmerken van een hartvormig gezicht een breder voorhoofd en een schets die naar beneden taps toeloopt naar een enigszins puntige kin. De beste stijlen zal ook accent uw ogen en goed gedefinieerde jukbeenderen. U kunt kiezen uit bijna elk kapsel, uit de korte pixie aan de lange bob, en zelfs prachtige, lange en golvende lokken, zoals Julia Roberts is beroemd om is.

load...

Long, opzij vallende pony

ActressReese Witherspoonis een uitstekend voorbeeld van een hartvormig faceandher haar ziet er altijd great.She heeft schouderlang bobs, lange golven, en zelfs korter haar droeg, maar ze is zelden zonder opzij vallende pony.

Lange bangsthat sweep aan de zijkant zijn een van de meest vleiende elementen elke vrouw met een hartvormig gezicht kan toevoegen aan haar stijl. Hartvormige gezichten breder tot boven, die er een beetje topzware volgens kapper Andy Lecompte inInStylemagazine.

U kunt evenwicht uit het gezicht met lange, opzij vallende bangsthat "de aandacht naar beneden en in de richting van de ogen", zegt Lecompte. Hij zegt dat de kortste stukken moet je gezicht hit op de boog van je wenkbrauw. De langste stukken moet de buitenste hoeken van je ogen te raken.

load...

Het beste deel is dat deze pony in zowel lange als korte stijlen kunnen worden opgenomen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en uit te groeien heel goed als je genoeg hebt van hen.

De pixie

Bijna alle pixiehairstyles kijken groot op hartvormig gezichten. "Al die kleine stukjes helpen benadrukken de jukbeenderen en de ogen, het is bijna alsof je bouwen in jukbeenderen met deze bezuiniging," zegt stylist Jimmy Paul in Allure magazine.

De elf lijkt misschien een wash-and-go soort kapsel, en het is. Echter, moet u een trim krijgen elke vijf tot zes weken aan de look te behouden. Deze snit is ook het beste voor vrouwen die niet kinky, krullend haar hebben, saysstylist Rodney Cutler in Glamour magazine.

Niet iedereen kan wegkomen met een elf. De snede kan maken een vierkant gezicht kijken meer vierkant en een lang gezicht kijken nog langwerpig. Dus als je een hartvormig gezicht, je vrij veel zelf de korte snit.

Een lange schokkerig bob

load...

Voor iets grotere afstand, de lange bob (of "lob") is een uitstekende keuze voor hartvormige gezichten. Zij wijst op de jukbeenderen en frames het gezicht, terwijl de lagen verzachten de kin ooit zo iets.

Deze lange, afgestudeerd bob met een beetje golf op actrice Ali Larter is een look die bijzonder vleiend op hartvormige gezichten, zegt hairstylist Andy Lecompte in Allure. Lecompte is de stylist achter prachtige cut Larter's.

Een klassieke bob

De bob biedt een grote verscheidenheid aan stijlen en de klassieke bob is een uitstekende keuze voor deze gezichtsvorm. Deze is strak en verfijnd, een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode. Het ziet er ook geweldig uit op vrouwen van elke leeftijd.

Actrice Katie Holmes pronkt met de klassieke bob met pure klasse. Merk op hoe het is zwaar in de buurt van haar kin. Dit balanceert haar verbazingwekkende wangen met haar puntige kin. Haar pony pony helpen ook de aandacht vestigen op het centrum van haar mooie gezicht.

Kinlengte bob zijn zeer geschikt voor een hartvormig gezicht. Zorg ervoor dat de uiteinden zijn een beetje taps. Deze look is ook fantastisch met opzij vallende pony.

De krullende bob

Als je krullend haar hebt, overweeg deze prachtige stijl gedragen door actrice Keri Russell. Krullen kunnen krijgen zware, dus je wilt dat ze taps aan de uiteinden. U kunt ook vragen uw kapper te snijden uit een groot deel van de zwaarte in je haar. Veel stylisten kiezen om krullend haar te knippen als het droog is om het gemakkelijker maken om te zien waar de krullen vallen.

Met deze kortere snit en krullen, kan je het beste te vinden om te bezuinigen op het wassen, omdat het krullen kan verzwaren. Gebruik in plaats daarvan een zware conditioner in de douche. Dit is een goede keuze in ieder geval sinds krullend haar heeft de neiging vrij droog te zijn.

Lees ook:

Deze stijl is een styling gel om kroezen en statisch haar te temmen en houdt het haar op zijn plaats. Probeer Philip B styling gel. Het is een geheim wapen van stylisten, volgens InStyle Magazine, want het is niet duur en het houdt het haar zonder dat het stijf of knapperig.

Bouncy bob

Als je krullen te hebben en willen gaan met een iets kortere bob, je kunt. Ashley Judd ziet er prachtig uit in deze bezuiniging en het doet fantastisch werk van balancing haar gelaatstrekken. U zult ook merken hoe het grootste deel van het volume valt net onder haar jukbeenderen, maar vooral haar kin. Dientengevolge verweekt een goed gedefinieerde botstructuur.

Het zijdeel

Vleien andere manier om een ​​bob (of een kapsel met een hartvormig gezicht) dragen is om deel te verplaatsen naar de zijkant. Dit is een natuurlijke keuze-withside vallende pony en het trekt echt de aandacht op je ogen en jukbeenderen, als op zangeres Michelle Williams. Nogmaals, dit is een langere bob die op de kin en net daaronder valt.

Short met opzij vallende pony

Dit is een grote snede voor gezichtsvorm, maar een hartvormig gezicht snijdt in een grote hoek die toont de botstructuur. De lange, opzij vallende pony bestrijken een grote voorhoofd, typisch hartvormige gezichten ook.

Zangeres Keri Hilson maakt deze stijl nog spectaculairder met haar keuze van de kleur. Het toevoegen van een schitterende blonde top met super donkere lagen eronder is een opvallende look die veel Afro-Amerikaanse vrouwen ook kan trekken uit.

Schouderlange lagen

Een schouderlang cut is een favoriet voor veel vrouwen die willen wat lengte met een makkelijk te onderhouden stijl te houden. Deze lange lagen op regisseur Deborah Kaplan zijn een geweldige manier om die look te krijgen. Ze frame haar gezicht en met de pony, de stijl is zowel speels en serieus, perfect voor een carrière-georiënteerde vrouw.

Bangs en lang haar

Bangs werken prachtig met zeer lang haar en hartvormige gezichten ook. De lange opzij vallende pony op actressKatherine McPhee de aandacht vestigen op haar ogen en vlakker haar verbazingwekkende jukbeenderen, terwijl ze geniet lang en super recht sluizen.

Super lange, rechte lagen

Jennifer Anistonhas een zeer sterke kin en heeft altijd veel haar. Als u lang, dik haar, je kan niet fout gaan nabootsen van een Aniston kapsel.

In deze look, laat ze weg lang, steil haar met het gezicht framing lagen die uiteindelijk onder haar kin. Er is geen noodzaak voor pony hier, want ze heeft een goed gedefinieerde botstructuur en de gouden hoogtepunten geven ton dimensie.

Blunt pony en golvende lagen

Golvend haar en plezier pony kan een levendige blik op een hartvormig gezicht te creëren. Jennifer Garner is een andere A-list inspiratiebron voor grote kapsels dat dit flatteren. Dit is een zachte look die uit de buurt van de korte, stompe gesneden pony en harde, schokkerig lagen blijft. Het is heel romantisch en biedt gemakkelijke styling met eindeloze mogelijkheden voor zowel overdag als 's nachts.

Lange golven

Rachel Bilson zachte, lange golven een prachtige job van het verzachten van een puntige kin. Aangezien de meeste haar heeft natuurlijke golf in het, deze look is niet moeilijk te krijgen als je eenmaal de cut te krijgen.

Gewoon laat je haar drogen aan de lucht en kneed het als het droogt. Zodra het droog is, kan je je haar wind rond de loop van een krultang om nog meer volume te krijgen.

Vermijd topzware looks

Dus wat voor soort stijlen moet je vermijden met een hartvormig gezicht? Een groot deel van de "no-nos" komen met de up-do.The geheim is in evenwicht uit je kin, dus je wilt stijlen die volume up top toe te voegen te vermijden.

Wees voorzichtig met te veel hoogte op de kruin van je hoofd. Hier, Jennifer Love-Hewitt heeft haar haren opgestapeld boven op haar hoofd, waardoor haar hartvormige gezicht een beetje topzwaar. Hoewel ze trekt het uit, zou een iets betere blik te benadrukken volheid aan de zijkanten van haar hoofd.

Ook kan het haar glad-back pronken met het gezicht te veel. Dat is waarom je zelden ziet Jennifer Aniston met haar haar naar achteren gekamd in een hoge paardenstaart. Je vindt het beter om te kiezen voor een zachtere, face-framing ziet er in plaats daarvan.