12 geweldige kapsels voor de langwerpige gezichtsvorm

10 november 2018

Het kiezen van een nieuw kapsel met anoblong gezicht is een veel plezier. Van bobs aan schouder lengte kapsels, heb je veel mooie opties.

U zult merken dat de meest vleiende stijlen maken yourface korter lijken dan het is. Dat kan worden gedaan door het toevoegen van een pony, lagen, of het volume aan uw haar. Er isplentyof inspiratie om befound in de hedendaagse heetste kapsels gedragen bycelebrities.

Sleek Bob

load...

De klassieke bob is een goede keuze voor lange gezichten. Het is een geraffineerde look die werkt met steil en golvend haar, ongeacht of het is fijn of dik. Door het bijhouden van de lengte in de buurt van de kin en een beetje korter in de rug, het trekt aandacht voor uw goed gedefinieerde botstructuur.

Deze bob ziet er prachtig uit zonder pony, maar het is ook perfect voor botte of opzij vallende pony.

Kinlengte shaggy bob

Chin-lengte bobs en aalscholvers zijn ideaal voor een lang gezicht, omdat ze de illusie van de breedte te creëren. Deze snit is meer een shag maar het heeft ook het gevoel van een bob als gevolg van de afgestudeerde lengte. Het is een perfecte moderne stijl die kan werken voor vrouwen van elke leeftijd.

load...

Getextureerde bob

Voor nog meer belangstelling, intensivering van de textuur in uw bob. De snit is zeer dramatisch, met super korte laagjes in de rug die tot lagen ver onder de kin voorin. De pony maken het plaatje compleet en het is een perfecte één voor elke vrouw die dikker haar dat dit veel volume kan produceren heeft.

Schouderlange met klappen

Sommige van de beste stijlen voor lange-faced vrouwen dwars rond de schouders. Als je meer naar elke, kan het je gezicht naar beneden trekken. De schouders zijn de sweet spot die perfect balanceert je gezicht met een verlangen om lang haar te houden.

Blunt pony met steil haar

Bangs van elke stijl kan wonderen doen voor het maken van uw gezicht kijken korter dan het is. Ze verbergen een breder voorhoofd, die vaak wordt geleverd met deze vorm van het gezicht, en prachtig ieders aandacht te vestigen op uw ogen.

load...

Blunt bangswith steil haar zijn een perfecte match, hoewel ze ook werken met golvend haar.

Lees ook:

Rechte, lange Lagen

Met de juiste kapsel, zou niemand zelfs denk dat je gezicht is langwerpig. Dat is zeker het geval met deze lange lagen. Het is een geweldige optie als u rechtere of fijner haar. De eenvoud kunt u ook spelen met kleur, het maken van een highlights een kans om op het toneel te nemen.

Schouders met lange lagen

Een andere flatterende stijl voor steil haar, laat dit een van de voorste lagen bijna net zo lang als het belangrijkste orgaan van het haar. Het is een wash-and-go stijl met van nature steil haar en een die een platte ijzer met golvend haar nodig.

Als je haar heeft de neiging plat te zijn, kunt u styling producten te gebruiken om het lichaam toe te voegen. Ook interessant kleuren van je haar. Het is interessant dat de kleurstof daadwerkelijk voller follikels van het haar, die direct volume kan creëren.

Golvend en lang

Hoe langer je haar, des te meer zal verzwaren een lang gezicht. Deze snit is niet al te lang en de krullen te helpen toe te voegen breedte aan het gezicht.

Laat je stylist in laagjes geknipt om volheid toe te voegen en laat hem niet dun uit je haar te veel. Met een dunnere gezicht, zul je gelukkiger zijn met al het volume dat u kunt krijgen.

Schouders met opzij vallende pony

Opzij vallende bangsare een fantastische aanvulling op elk kapsel u kiest. De hoek breekt een hogere haarlijn en trekt het oog op je gezicht. Bij sommige zoete, zachte krullen, krijg je het extra volume dat het gezicht geeft een meer ovale verschijning.

Dik en golvende

Snijden yourhair bij de schouders is ook een goede keuze voor zeer dik haar. Het is een lengte die zonder extra gewicht krullen of golven en het is makkelijker om de zorg voor elke dag. Immers, het geheim van mooi haar is om het gezond te houden, dus wat je kunt doen om te beweren dat in je dagelijkse routine zal de moeite waard.

Formele opsteekkapsel

Dit is een fantastische keuze voor een formele updo, maar het is niet erg "op." Dat komt omdat je niet te veel volume toe te voegen op de top van je hoofd als je een langere gezicht. Door je haar terug te trekken en te laten ranken frame van uw gezicht, het is erg vleiend. Plus, je moet de rommelige intricacyof deze knoop op rood haar waarderen.