11 tips om je haar langer te laten groeien

10 november 2018

Een van de grootste mythes over zwarte haar is dat het niet groeit of zo snel groeien als andere vormen van haar. Alle haar groeit gemiddeld ½ inch per maand, maar het is hoe je je haar die bepaalt hoeveel je zult behouden behandelen. Sommige vrouwen zweren bij vitamine regimes die vragen om pillen slikken de hele dag, terwijl anderen hun haar knippen volgens de fasen van de maan. Er is geen mumbo-jumbo die betrokken zijn bij de haargroei. Alles wat je nodig hebt is uw inzet voor gezond haar praktijken en de behandeling van uw haar met TLC. Hier zijn 11 gezond zwart haar tips die u kunt gebruiken om je haar langer en sterker groeien.

Volg een gezonde levensstijl

Voordat we naar de buitenkant, moeten we zorgen voor de binnenkant. Ja, wat je eet, drinkt en hoe behandel je je lichaam heeft een effect op je haar. Je moet voldoende verse groenten en fruit te eten, genoeg water drinken en regelmatig sporten voor de algemene gezondheid van uw lichaam. Omdat je haar groeit rechtstreeks uit je lichaam, wanneer je je lichaam goed te behandelen, je huid, nagels en haar voordeel, ook. Mensen die lijden aan vitaminegebrek en ongezonde voeding kunnen last hebben van droog, broos haar.

load...

Zorg voor regelmatige trims

Dit klinkt contraproductief als u wilt dat je haar langer groeien, maar trims helpen zich te ontdoen van de droge, beschadigde en gespleten punten die hun manier de as van je haar kan werken is, waardoor er nog meer schade. Een bekleding wordt gedefinieerd als het verwijderen van ¼ inch van het haar, meer ½. Als je kapper dringt aan op het afsnijden van inches van elke keer dat je in voor een bezoek haar hebt, moet je haar niet langer te krijgen, dus ofwel het vinden van een professional die begrijpt precies hoeveel haar u verwijderd moet of leren om je haar zelf te knippen. Afhankelijk van de chemische stoffen die je in je haar als je dagelijkse routine, kunt u een trim overal van elke zes weken nodig hebben om zes maanden. Hoe beter je de zorg voor uw haar op een dag-tot-dag basis, hoe minder vaak je afwerking nodig.

load...

Gebruik vochtinbrengende producten

Omdat zwart haar is vaak droog door de natuur, is het best om producten die nodig vocht te vervangen gebruiken. Dit geldt ook voor het gebruik van shampoos en conditioners ontwikkeld voor de droge en / of beschadigd haar. Deze producten hoeven niet te strikt zijn afkomstig uit de "etnische" haar gangpad, ofwel; vele mainstream merken maken het haar producten voor verschillende soorten haar, uit vette om te drogen.

Low manipulatie

Er is geen noodzaak om je haar te borstelen 100 slagen per nacht voor het slapen gaan. In feite, hoe minder je doen om zwart haar, hoe meer het bloeit. Dit sluit aan bij de volgende stap, beschermende styling, omdat veel van de kapsels die vallen in die categorie worden low-manipulatie 'dos ​​als ze eenmaal op zijn plaats. Vergeet niet: omdat enkel zwart haar, in het bijzonder in zijn natuurlijke staat, ziet er sterk, dit is een fragiele haartype die niet goed doet met teveel handling.

load...

Gebruik beschermende styling

Zodra je haar is een bepaalde lengte, wilt u misschien om het te dragen losse de hele tijd om iedereen te laten weten hoe lang het is. U wilt de wind waait hij heen en weer, maar het dragen van je haar in beschermende stijlen vaker wel dan niet zal u helpen behouden die kostbare lengte voelen. Beschermende stijlen houd je eindigt - de oudste en vaak droogste delen van je haar - van schuren tegen kleding, kussenslopen en autostoelen. Door het houden van deze doeleinden en uit het zicht, je vasthouden in het vocht uw haar behoeften en droogte die kunnen leiden tot breuk te voorkomen. Beschermende styling geldt ook voor 's nachts zorg; een zijde of satijn haar cover of kussensloop is beter voor de gezondheid van je haar ten opzichte van katoen.

Lees ook:

Blijf uit de buurt van hitte

Hoewel af en toe een stijltang en krultang gebruik is meestal prima (zolang de warmte niet te hoog is), moet u warmte styling zoveel mogelijk te beperken. Kies kapsels die niet afhankelijk zijn van zoveel warmte, evenals zachte styling methoden zoals wraps, natte sets en wendingen. Te veel warmte zal resulteren in droog, bros haar dat gemakkelijk afbreekt, wat resulteert in weinig tot geen lengte winsten.

Gebruik de juiste hulpmiddelen

Met al het haar styling tools en accessoires die er zijn, kan het overweldigend lijken. Wat koop je? De beste gereedschappen en toebehoren voor zwart haar samenwerken met haar natuurlijke textuur. Ze hebben geen trek op, maar zijn zacht. Als je minder haar verliezen aan gereedschappen en toebehoren, dat is meer haar je blijft op je hoofd. Kunststof en hout zijn goede materialen te zoeken, terwijl u zeker iets met scherpe metalen onderdelen moeten vermijden. Wide-tooth kammen en zwijnen borstels zijn zeer basic, maar als het gaat om hulpmiddelen te verwarmen, kiezen voor titanium of keramische platen in plaats van goedkoop metaal.

Conditie, conditie, conditie

Dit is cruciaal voor het feit dat gezond haar. Naast de juiste shampoo en conditioner, gebruik leave-in conditioners ook. Je moet ook een goede diepe conditioner; gebruik het minstens twee keer per maand. Goed gehydrateerd haar is minder gevoelig voor droogte en breuk, wat leidt tot meer haar retentie. Het is erg moeilijk om over-conditie zwart haar, dus voel je vrij om het product dat u nodig wanneer uw lokken droog aanvoelen van toepassing.

Ontspan met zorg

Ga, en blijven, natuurlijk

Als u momenteel uw haar te ontspannen en zie veel breuk en beschadiging, overwegen te stoppen chemische processen helemaal. Veel vrouwen hebben hun natuurlijke textuur herontdekt na jaren van rechttrekken. Leren werken met je haar in zijn natuurlijke staat kan duren wennen; sommige vrouwen niet weten wat hun echte textuur is net omdat hun haar is gepermanent sinds de kindertijd. Terwijl het afsnijden van al je ontspannen haar klinkt als het laatste wat je wilt doen op lengte te krijgen, het wegwerken van chemisch behandeld haar in een keer, in plaats van weg te trimmen als uw nieuwe groei komt, is de makkelijkste manier om terug te keren naar je wortels. Het leidt ook tot minder breuk en minder frustratie in de omgang met twee verschillende texturen.

Draag zachte stijlen

Zwart haar is niet zo moeilijk als het lijkt, dus je moet stijlen die haar fragiele natuur in gedachten te houden te kiezen. Te strakke paardenstaarten en zware extensies gedragen over langere tijd zal uiteindelijk leiden tot breuk. Haarstyling mag nooit pijnlijk zijn! Denk: Wees vriendelijk voor je haarlijn en kies kapsels dienovereenkomstig. Bobs, natte sets, vlechten, twists en een flatscreen wendingen zijn slechts een paar zachte kapsels die je kunt proberen dat zal niet genoeg benadrukken uw randen of de rest van je manen.