11 dingen die je haarstylist je niet zal vertellen

15 november 2018

We willen allemaal groot haar, en het begint met een kapsel. U kunt brengen in een foto, of beschrijven wat je wilt in je kapsel en een "T", maar zijn uw verwachtingen voor een nieuwe kijk op gelijke voet met wat je haar eigenlijk kan doen? Heeft de celebrity stijl die je hebt begeren overeen met de hoeveelheid tijd dat u bereid bent te besteden aan uw haar bent? Hier zijn 11 dingen te overwegen, evenals het aantal punten dat je kapper zal waarschijnlijk niet hardop zeggen, voordat je in gaan voor uw volgende kapsel.

Groot haar neemt het werk. Sorry.

Op een bepaald niveau, als u wilt dat je haar goed het gaat om wat werk te nemen kijken. Tenzij je perfect haar, met grote lichaam, mooie dikte, en absoluut geen problemen, zal je nodig hebt om iets te doen met je haar zodat het lijkt alsof die foto aangeboden in. By the way, ik ben er vrij zeker van dat de bovengenoemde perfecte haar niet echt bestaat.

load...

Verrassing! Beroemdheden hebben haar Just Like You

Beroemdheden geboren zijn net zo menselijk als jij en ik, met één uitzondering als het gaat om haar. Beroemdheden huren teams van stylisten, gebruik verlenging, pruiken, top-of-the-line haar producten en processen die een fortuin kosten. Tenzij je bereid bent om dit soort prijzen te betalen bent, is het waarschijnlijk niet realistisch om celebrity perfect haar elke dag te hebben.

You Want Wash and Go haar? Ik ook.

De waarheid is dat heel weinig mensen op deze planeet hebben wassen en ga haar. Veel mensen kijken zoals ze doen (zoals het meisje dat je werkt met wiens haar is perfect de hele dag), maar ze moeten aan werken. Ze experimenteren met de juiste shampoo, krijgen regelmatig kapsels, proberen nieuwe styling technieken, en ze waarschijnlijk gebruik maken van product in hun haar. By the way, we allemaal stiekem een ​​hekel aan het meisje met de perfecte hele dag haar. Het is ok.

load...

Je moet haar producten te gebruiken

Als u niet wilt product te gebruiken in je haar, verwacht niet dat je haar te kijken zoals je deed. Heb je ooit gemerkt hoeveel producten je kapper gebruikt tijdens uw kapsel / klapband? Als u nog steeds met behulp Panteen Prov en Aqua net, is het tijd om erachter te komen waarom de professionele producten zijn superieur en zal daadwerkelijk helpen u salon haar elke dag te bereiken. Bottom line: nieuwe professionele producten zijn geweldig en kon je een nieuwe waardering geven voor je haar.

Je gebruikt dat product verkeerd

Gewoon omdat je met behulp van het product, betekent niet dat je het goed gebruikt. Als je een van die meisjes die zijn met behulp van hetzelfde product dat u 10 jaar geleden gebruikt zijn (het is ok, je hoeft het niet te hardop toegeven), is het tijd voor een verandering. Vraag advies aan uw haar producten, en uit te voeren dat advies thuis. Als uw product niet werkt, vraag dan om uw product te ruilen voor iets dat voor u zal werken.

Lees ook:

Verandering is goed. Verandering omarmen.

load...

Als u vragen om een ​​nieuwe look, maar de stijl van je haar op dezelfde manier heb je altijd, zult u waarschijnlijk niet blij zijn met het resultaat van je haar. In feite, zal het waarschijnlijk lijken alsof het altijd deed. Een kapsel is gewoon de basis voor een geweldige uitstraling. Styling is de sleutel. Vraag je kapper om advies over de juiste stylen van je nieuwe snit.

Als het de eerste keer niet lukt, probeer, probeer het opnieuw

Oefening baart kunst. Probeer nieuwe dingen met je haar en opnieuw proberen ze als je ze niet meteen de eerste keer krijg. Geloof me, zelfs haarstylisten hebben een harde tijd uit te blazen hun eigen haar, en het duurt enige vaardigheid om te leren om je haar te krullen met een steiltang. Rome werd niet in een dag gebouwd, noch is geweldig haar.

Je vraagt ​​het onmogelijke

Echte verwachtingen met je haar. Als je alleen bereid om vijf minuten van styling in een kapsel dat 30 minuten moeten voorschrijven zetten, verwachten dat je haar om die kant op te kijken. Vraag je kapper om je te helpen een look die past bij het niveau van de inspanning die u bereid bent om in te zetten zijn en die overeenkomt met uw haar textuur te kiezen.

Lang haar is meer werk

Hoe meer haar je hebt, hoe meer tijd het zal duren om stijl. Dat is een echte slepen als je "gezegend" met belachelijk dik haar, maar het is gewoon een waarheid die je moet accepteren.

Je haar is anders nu, omgaan met het

Een salon stoel is niet een tijdmachine. Haar loop der tijd verandert naarmate we ouder worden, net als onze huid en onze achterste uiteinden. Het zuigt, maar we kunnen alleen realistisch werken met de huidige toestand van je haar. Zo veel als je graag je haar bezoeken de manier waarop het deed 15 of 20 jaar geleden, zul je veel gelukkiger zijn als je werkt met wat je hebt, op dit moment, in plaats van zich te concentreren op wat je ooit had.

Uw kapper is niet gelukkig, tenzij je gelukkig bent

Uw kapper wil u hartelijk uit om er goed uitzien en een goed gevoel over je haar te voelen. U vertegenwoordigt haar talent, ervaring, vaardigheid, en haar goede naam. We eerlijk benadrukken over je haar, en we willen dat je een goed gevoel over. We willen dat je het geweldig vinden, aan je vrienden vertellen, en om terug te komen in zes weken enthousiast over. Als je het niet leuk, overleg dan met uw kapper over het. En als je dat doet love it, vertel haar over dat ook.