10 manieren om flat-gestreken haar te onderhouden

13 november 2018

Je bent natuurlijk, en je houdt van je vrij van chemicaliën lokken. Maar zo nu en dan, wil je een tijdelijke verandering, alleen maar om op te schakelen uw gebruikelijke look. Tijdens de herfst en winter, wanneer de luchtvochtigheid in de lucht lager is, veel natuurtalenten op hun beurt hun strijkijzers tot een gladde, rechte kapsel te creëren.

Als je je natuurlijke sloten in het verleden hebben rechtgetrokken, weet je hoeveel werk dat met zich meebrengt. Je wilt niet al uw tijd en inspanningen verspild met een rechte blik die niet meegaan in de middag! Zodra u strek je haar, leren hoe u uw stijl te behouden tot de volgende shampoo. Deze 10 tips helpen je krijgt, en houd uw recht 'te doen.

load...

Kies het juiste seizoen rechtzetten

Eerst moet je beter, veel langduriger resultaten, als je plat ijzer in het juiste seizoen. Er is niet veel zin om te gaan door middel van dit proces tijdens het hoogtepunt van de zomer wanneer de luchtvochtigheid is super-high voor de meesten van ons. Het is het beste om te wachten tot de herfst en winter de steiltang te trekken; anders kan je gestroomlijnde resultaten eenvoudig veranderen in een gezwollen, pluizig 'weer zodra je stap buiten en in de zomer lucht raakt je manen. Zie: 10 Beste strijkijzers voor Black hair

Wikkel het haar elke avond

Weten hoe u uw haar te wikkelen helpt u een gemakkelijke, heatless set die eenvoudig is te nemen in de ochtend te maken. Het geeft je haar volume en lichaam, en vereist geen extra warmte of "stoten" van de doelen. Niet iedereen is bedreven in het verpakken, dat wel; plus, sommige vrouwen willen meer krullen in het haar dan verpakking biedt. U kunt ook pin-krullen of Bantu knoop je rechtgetrokken manen 's nachts. Beide methoden zijn zo zacht als het verpakken en zal meer krul verstrekken of zwaaien naar uw stijl. Zelfs een dozijn pin-krullen in je haar duurt slechts enkele minuten te maken, zodat het zetten van uw flat-gestreken lokken 's nachts is niet een tijdrovend karwei.

load...

Breng lichtgewicht oliën of serums

Als je haar is rechtgetrokken, wilt u uw look zo licht en bouncy mogelijk te houden. De beste manier om dit te bereiken is geen zware producten die verzwaren uw manen te voorkomen. Lichte oliën en serums speciaal gemaakt voor rechte lokken zijn uw beste weddenschappen. Als je haar is zeer fijn en gemakkelijk gebukt gaan, alleen producten van toepassing zijn op de uiteinden van je stijl; voorkomen dat alles op uw wortels. Enkele goede serums / oliën om te proberen onder meer (allemaal beschikbaar op Amazon):

Deze geconcentreerde serums en oliën hebben de neiging om te vallen op de prijzige kant, maar een beetje gaat een lange weg als het gaat om dit soort producten. U kunt gemakkelijk door met enkele druppels voor uw hele haardos.

Hoeven niet opnieuw warmte

Zodra uw eigen haar is rechtgetrokken, geen warmte opnieuw toe te passen tot uw volgende rechttrekken sessie. Als je een goede baan krijgen van uw lokken glad deed, is er geen noodzaak om plat weer strijken, vooral als je het wikkelen / vastmaken van uw manen elke nacht. Zolang je goed je haar prep voor het slapen gaan, moet je niet te veel in de ochtend doen naast schudden los, kammen of simpelweg uitvoeren van uw vingers doorheen.

load...

Gebruik anti-bevochtigingsmiddel producten

Sommige mensen strijden vochtigheid het grootste deel van het jaar, zelfs in de winter als zij in een tropisch klimaat wonen. De vochtigheid in de lucht kan niet zo hoog als het is tijdens de zomer, maar er is nog voldoende vocht in uw omgeving om uw rechtgetrokken sloten een run voor hun geld te geven. Kijk voor producten die specifiek ontworpen om vocht te bestrijden en houd je lokken pluisvrij. Goede picks bevatten (verkrijgbaar bij Amazon):

Lees ook:

Bescherm haar wanneer u uit te werken

Het is vaak moeilijk om een ​​rechte look te behouden wanneer u regelmatig te oefenen, maar sommige vrouwen te laten werken door te kiezen voor de juiste manier om hun sloten te dragen bij de uitoefening van cardio of andere zweet-inducerende activiteit. Ongeacht de lengte van uw lokken, moet je ze te verpakken of zet ze op een bepaalde manier, terwijl u uit te werken. Het kan zijn dat vlechten, twist of broodje; korter haar kan worden gewikkeld en daarna vastgebonden met een sjaal. Dit is een van de weinige keren dat een katoenen sjaal kan werken met natuurlijk haar als het een deel van het zweet absorbeert. Als u echter uw randen lijdt als gevolg merken, andere opties zijn beschikbaar, waaronder het opslaan Uw Do GymWrap en de Bondi Band vochtafvoerende hoofdband (beide beschikbaar op Amazon.com).

Niet dragen van deze stijl te lang

Het kan verleidelijk zijn om te dragen uw flat-gestreken 'doen zo lang mogelijk. Immers, je bracht een groot deel van de dag het krijgen van uw natuurlijke textuur om iets tegen zijn natuur te doen. Sommige vrouwen gaan weken en weken voordat ze haar opnieuw reinigen, en dit is gewoon niet gezond. Twee weken is zelfs duwen als een maximum voor het dragen flat-gestreken lokken, maar sommige vrouwen gaan routinematig vier weken of langer. Hoewel je probeert om zo veel vocht te vermijden mogelijk terwijl uw manen wordt rechtgetrokken, gaat te lang zonder hydraterende je haar is vragen om problemen. Reinigen met water hydrateert je lokken, dus het is belangrijk je strengen van een vaste dosis hydratatie te blijven bevoorraden.

Gebruik droge shampoo als dat nodig is

Of uw slanke look duurt slechts een week of u kunt het rekken tot twee, kan je je haar en hoofdhuid nodig verfrissend tussen reiniging. Een goede droge shampoo kan genieten van alle overtollige olie, terwijl ook verfrissing van je hoofdhuid. Om de beste resultaten te krijgen, breng een kleine hoeveelheid naar de wortels van je haar; voorkomen dat je droge shampoos over de lengte van uw stijl, tenzij u wilt dat uw haar te saai uitzien. Elk van deze opties zal een goede baan van het afschaffen van overtollige vettigheid, terwijl u geniet van de rechte look (allemaal beschikbaar op Amazon) doen:

Vermijd producten op waterbasis

De luchtvochtigheid is in principe vocht in de lucht. Terwijl uw natuurlijke lokken worden rechtgetrokken, je probeert om contact met vocht zoveel mogelijk te vermijden om de stijl te verlengen. De gebruikelijke watergedragen producten die zo zijn hydraterende voor je krullen zijn niet wat uw flat-gestreken lokken op zoek bent. U zult waarschijnlijk opzij moeten zetten uw favoriete dagelijkse styler / moisturizer totdat je terug naar je natuurlijke manen. Anders, het aanbrengen van producten op waterbasis kan je straight stijl te kroezen en terug te keren veroorzaken.

Bescherm je haar in de douche / bad

Zelfs als je niet regelmatig uit te werken, heb je bad of douche, en je nodig hebt om uw rechtgetrokken lokken te beschermen tijdens deze tijd, zodat water en stoom geen puinhoop van uw slanke look te maken. Het is een goed idee om een ​​gelaagde benadering van bad tijd in beslag nemen. Ten eerste, wrap, pin-krul of prep je haar in de gewenste stijl. Dek af met een zijdeachtige of satijnen sjaal, stevig gebonden rond je haar. (Twee sjaals kunnen zorgen voor nog minder vocht krijgt in.) Dan draag een badmuts met een goede elastische band die is niet waarschijnlijk om af te glijden en laat het water in. De kap die ik heb gebruikt en had succes met de Betty Dain Fashionista Collection Mold -bestendig gevoerd Cap - het elastiek is veilig en strak, het droogt snel en, met een aantal funky patronen beschikbaar zijn, het is gewoon leuk.