10 manieren om een overgang naar natuurlijk haar gemakkelijker te maken

15 november 2018

Je hebt de beslissing om terug te keren naar de natuurlijke haar gemaakt. In plaats van de snelle route van de grote hakken, je hebt gekozen om de overgang. Hiermee kunt u de lengte, en dat is zeer belangrijk om een ​​aantal vrouwen die houden van hun lange haren en / of niet echt als een korte blik te behouden. De tijd die je neemt om de overgang is aan u; sommige vrouwen willen een zeer korte een en zijn van plan om hun verwerkte sloten af ​​te snijden binnen enkele maanden, terwijl andere vrouwen wilt, zolang een overgang mogelijk te maken, die een grotere uitdaging kan zijn. Deze 10 tips zijn ontworpen om uw overgang naar natuurlijke haar gemakkelijker en plezieriger te maken.

Plan uw kapsels

Meestal processen zoals de overgang - vooral als u kiest voor een lange termijn reis - soepeler verlopen als u een plan op zijn plaats. Dit betekent niet dat uw plannen zal niet veranderen. U mag zes maanden krijgen in uw transitie en besluiten om grote chop dan, of u kunt uw overstap te verlengen nog een paar maanden, omdat je niet willen laten gaan van iedere lengte.

load...

Hoe lang je overgang naar natuurlijk haar zal zijn, moet u een aantal kapsels kiezen om te dragen. Het is het beste als je kapsels die te selecteren:

  1. Makkelijk voor u te maken, wat handig op dagen zal zijn wanneer u niet gehaast bent of in de stemming voor een hoop werk
  2. Compatibel met uw nieuwe groei

Kies een paar kapsels, maar wees bereid om uw go-to opnieuw is als je haar groeit. Opties voor de overgang stijlen zijn onder andere:

Je hebt anderen, natuurlijk, maar de meerderheid als je dag-tot-dag stijlen moet proberen en ofwel werken met uw verschillende texturen of meng ze samen, bij voorkeur zodat uw natuurlijke textuur om dat te zijn - natuurlijk.

load...

Trim maandelijkse

Haar groeit een gemiddelde van 1/4 tot 1/2 inch per maand, dus om je lokken gezond en ziet er goed uit te houden, moet je doel om minstens 1/4 inch per maand trimmen als u overgaat. Als je te ontdoen van verwerkte eindigt, je maakt weg vrij voor meer van uw natuurlijke textuur. Dit houdt uw manen gezonde en bloeiende. Ook kunt u een uniforme lengte te handhaven gedurende de transitie als dat is belangrijk voor je.

Houd een haar dagboek

Tenzij uw routine is ongelooflijk gestroomlijnd, is de kans groot dat u bijna vergeet welk product u een grote draai-out gaf of wat shampoo links uw lokken gevoel ontdaan. Velen van ons proberen verschillende producten, met name tijdens de overgang. Het bijhouden van een haar dagboek kan zeer nuttig zijn om je te helpen herinneren wat werkte vs. Wat niet. Als u besluit om een ​​record van uw haar reis te houden, overweeg dan het bijhouden van:

load...

Optellen of aftrekken van die lijst, maar wat u opneemt in je haar dagboek zou moeten helpen om niet dezelfde fouten te herhalen en u te helpen bij het afstellen van uw regime tot in de perfectie.

Luister naar je haar

Als je gaat om terug te gaan naar uw natuurlijke textuur, is het goed te beseffen dat je haar zo veel natuurlijk kan doen, maar het zal niet gemakkelijk andere dingen te doen. Sommige vrouwen krijgen kroezen; het kan te wijten zijn aan het klimaat of de aard van hun haar. Het bestrijden van de kroezen strijd voortdurend met producten en technieken kan vermoeiend krijgen; plus, kan het schadelijk zijn voor de gezondheid van uw haar.

Om een ​​gelukkig natuurlijk zijn, dan moet je naar een punt waar je "luisteren" naar wat uw lokken nodig hebt om te krijgen. Is het vocht? Minder manipulatie? Meer eiwit? Zoals u gewend aan de zorg voor uw eigen haar te worden, zul je geleidelijk leert wat maakt het kijken en voelen zijn best. Om het proces gemakkelijker te maken, probeer en accepteer je haar voor wat het gemakkelijk kan doen en geven wat het nodig heeft om te gedijen, in plaats van te proberen om het te doen alleen wat u wilt.

Klik hier voor de juiste tools

Die fijne tanden kammen die gleed door je rechtgebogen haren zijn niet van plan om te werken met uw nieuwe structuur, tenzij u alleen gebruik maken van de staart voor het maken van nette, zelfs delen. Om styling gemakkelijker maken als je meer nieuwe groei te krijgen, zorg ervoor dat je de juiste tools, zoals grove kammen, clips (zeer nuttig zijn voor uit de weg terwijl u werkt op een deel houden van haar) en metaal-vrije elastieken.

Lees ook:

Deep staat wekelijks

Een ding dat je zult waarschijnlijk opvalt aan je natuurlijke haar is dat het voelt droger dan je ontspannen / verwerkt eindigt. Natuurlijke texturen zien er anders uit chemisch rechtgetrokken degenen, maar ze zijn niet per se meer droog. Zij kunnen op die manier worden weergegeven, echter, omdat je gewend bent om je haar te kijken op een bepaalde manier en verwacht veel van glans of glans.

Zwart haar heeft veel vocht en u kunt vinden dat regelmatige diepe conditioning behandelingen helpen om je lokken zacht en soepel. Een minimum van twee behandelingen per maand wordt voorgesteld, maar als je deze keer kan doen per week, zult u waarschijnlijk een groot verschil in de zachtheid van je haar opmerken. Voeg een laag vuur in de vorm van een kap of muts droger (of attachment op uw gewone föhn) voor nog meer cuticula penetratie.

Gebruik eiwit alleen als dat nodig is

U zult waarschijnlijk eiwit nodig als je de overgang, vooral omdat de scheidslijn is een zeer zwakke plek gevoelig voor breuk. Eiwit helpt om het haar te versterken, maar het moet niet te vaak omdat worden gebruikt, terwijl het versterkt, is het niet vocht toe te voegen. Te veel eiwit kan leiden tot droog haar. Het klinkt misschien moeilijk te achterhalen van de juiste vocht-eiwit balans aan gezonde sloten te houden, maar zo lang als je bieden veel vocht, moet een klein bedrag van de incidentele eiwit veel breuk op afstand te houden.

Blijf weg van Texturizers

Sommige producten hebben geen plaats in uw natuurlijke arsenaal en Texturizers zijn onder hen. Het probleem is dat ze niet altijd duidelijk aangegeven als "textuur veranderende" producten. Zelfs sommige kappers zullen deze zwakke relaxers toe te passen, in een poging om je lokken te maken "beter beheersbaar." Omdat de huidige Texturizers achter vage taal kunnen verbergen, zijn op zoek naar een product dat zegt dat het zal:

Verschillende moderne merken werken met warmte in de "versoepeling" (dwz rechttrekken) proces, dus als je pick-up een doos van iets en de richtingen u instrueren om het product toe te passen en gebruik dan een steiltang op de top te "verzegelen in," kansen je te maken hebt met een texturizer.

Veel Texturizers maken deze claims, terwijl ook verklaren dat ze "natuurlijk." Geen all-natuurlijke product of ingrediënt permanent rechtzetten het haar. Alle Texturizers hebben chemicaliën in hen en deze chemische stoffen zijn ontworpen om het eiwit obligaties af te breken in je haar in een poging om het recht - permanent.

Neem een ​​pauze met extensies

Als u door middel van een bijzonder moeilijke tijd naartoe gaat - kunt u een eenvoudige kapsel niet vinden, je gefrustreerd met de verschillende texturen bent, u denkt over het weer ontspannen, omdat je niet weet wat je moet doen - geef jezelf een pauze. Uitbreidingen zijn er in vele verschillende vormen, dus niet het gevoel dat je moet een weave dragen als je niet van hen.

U kunt vlechten, loc uitbreidingen of Senegalese wendingen sport. U zult ook weave haar dat natuurlijke texturen, voor vrouwen die willen hun eigen lokken een pauze te geven, maar nog steeds de presentatie van een natuurlijke sfeer nabootst vinden. Het zetten van uw haar omhoog en weg voor een paar weken kan het gedoe van de dag-tot-dag onderhoud weg te nemen en geven u een kans om meer opties te verkennen zodra uw extensies worden verwijderd.

Take it easy met warmte

Het kan verleidelijk zijn om terug te vallen in het strekken gewoonten zijn, vooral als je haar gaat door een lastige fase of dat u steeds gefrustreerd met de overgang reis. Sommige vrouwen bereiken voor de vertrouwde en warmte stijl hun haar. Er is niets mis mee als je dit alleen doen bij gelegenheid; anders wordt constant rechttrekken niet die u helpen meer vertrouwd raken met uw eigen textuur.

In plaats van te proberen om uw nieuwe groei te koppelen aan eerder behandeld haar, die moeilijker en tijdrovender met elke duim van natuurlijke haren je wint, werk aan je rechtgetrokken haar af te stemmen op uw unieke textuur kan worden. Het is een zachte manier om je lokken te behandelen en het helpt je wennen aan het zien van hoe je je presenteert met een compleet krullend / kinky / coily 'te doen.