10 krullende haarpunten voor goed gedefinieerde krullen 2018

10 november 2018

Als je eenmaal beginnen met het leren meer over zwart haar, zul je snel ontdekken dat het komt in veel meer dan een textuur. Zwart haar kan het gamma loopt van recht tot licht golvend tot super strak opgerold, maar veel mensen van Afrikaanse afkomst vinden dat hun natuurlijke haar valt ergens tussenin. Je hoeft niet biracial of multiraciale om het haar dat is beschreven als te zijn "van nature krullend." Krullen kunnen variëren in grootte van pen veer vet markering, maar de verzorging en voeding ervan is vergelijkbaar. Wil je die krullen pronken zonder zorgen te maken over een heleboel kroezen? Deze 10 krullend haar tips zijn gemaakt voor iedereen die goed gedefinieerde krullen.

Shampoo in de douche

Dit is de beste manier om te reinigen en conditie van je haar (naast wastafel een salon's), omdat het je krullen houdt naar beneden wijst. Hoe meer je krullen te manipuleren, hoe groter de kans dat ze tot kroezen. In plaats van meer dan flipping je hoofd, het wassen van je haar terwijl je hoofd ondersteboven, en dan flippen uw hoofd achterover, gewoon laten het water van de lengte van je haar vervallen als je rechtop staan ​​onder de douche kop.

load...

Houd haar goed gehydrateerd

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen consequent goed gedefinieerde krullen houdt ze gehydrateerd. Niet met olie, maar met een regelmatige reiniging, conditionering, en diep conditionering. Krullen die droog en uitgedroogd zijn gewoon niet dezelfde definitie die goed gehydrateerd krullen zal hebben. Zoek een reinigende en conditionering programma dat voor u werkt, maar overal van elke 3-10 dagen werkt voor de meeste.

Bekijk enkele grote diepe conditioners die werken om je haar gehydrateerd:

Breng producten, terwijl nat

Je haar moet zo nat mogelijk te zijn wanneer u het styling proces te beginnen. Na het wassen en conditionering, niet handdoek droog. In feite, niet een handdoek ergens te brengen in de buurt van je krullen. Een oude t-shirt werkt prima voor het uitknijpen van het overtollige water uit uw lokken.

load...

Zodra u de douche te verlaten, beginnen met het toepassen van uw styling producten. Als je haar begint te drogen zonder product op, dat is hoe het zal blijven om te drogen. Het zetten van producten op het terwijl nat sluizen in de stijl.

Bovendien, krullen houden ervan om samen te klonteren. U kunt een platte borstel, Denman borstel, kam of je vingers te gebruiken, maar als je werkt door middel van natte haren, zult u merken dat krullen liefde te grijpen op andere krullen. Laat je haar het voortouw nemen en laten krullen om samen te komen op hun eigen.

Verdeel het haar in secties

Om een ​​volledige dekking van haar producten te garanderen, moet u sectie je haar. Afhankelijk van de dikte, kan dit overal twee tot acht secties. Gebruik plastic clips om haar uit de weg te houden. Het is meestal gemakkelijker om te beginnen aan de achterkant van het hoofd. Werken met een deel van het haar, aanbrengen product uit de wortel tot aan de uiteinden. Zodra u zeker weet dat gedeelte is verzadigd, kunt u gaan naar de volgende paragrafen. Proberen om product op je haar als een groot stuk dat u waarschijnlijk zult vinden met goed gedefinieerde haar bovenop en pluizig krullen eronder.

Lees ook:

Als je samenperst, kneed met zorg

Niet iedereen moet haar krullen kneden. In veel gevallen, scrunchen is voor golvend haar dat probeert krullend geworden. Zodra je producten in je haar te hebben en het is gekamd door naar uw tevredenheid, laat het drogen aan de lucht zo veel mogelijk voordat u gekraak. Misschien vindt u kneden handdoekdroog haar resultaten in kroezen, maar als je wilt om volume toe te voegen, kneden zoals je diffuse bijna-droge lokken en focus alleen uw kneden aan de uiteinden.

load...

Gebruik producten van goede kwaliteit

Er is een goede reden merken zoals Kinky-Curly en Miss Jessie's zijn zo populair onder mensen die fraaie krullen: ze werken. Producten uit deze lijnen, evenals DevaCurl en Ouidad, zijn ontworpen om te werken met krullend haar van alle textures. U zult veel betere resultaten met een hoge kwaliteit gel dan krijg je zal uit een goedkope drogisterij merk, die meestal maakt het haar gevoel knapperig en uitgedroogd.

Krul-Defining producten om te proberen:

Na producten worden toegepast, laat haar alleen

Zodra je haar producten zijn in en je hebt gekamd door je haar of gewerkt doorheen met je vingers, laat uw stijl met rust. Laat het de lucht drogen of gebruik een diffuser, maar die krullen niet aan. Dit betekent dat er geen kammen en geen borstelen; Anders zul je gewoon kam of borstel je krullen in een grote bal van kroezen.

Laat het haar drogen aan de lucht zoveel mogelijk

Je mag niet altijd tijd om je haar de lucht te laten drogen, maar doe het wanneer je kunt. Hoe minder hitte je op je haar in de vorm van föhnen plaats, zelfs als het wordt verspreid, hoe meer vocht je haar blijft, wat cruciaal is voor het behoud van gezonde krullen die niet kroezen doen. Als je in een haast, lage warmte via een diffuser droger is prima, maar laat je haar drogen zoveel mogelijk eerste. Wanneer u diffuse, beweeg gewoon de droger rond je haar snel en te stoppen voordat je manen volledig droog is.

Vermijd olie op natte krullen

Voor goed gedefinieerde krullen, styling met producten op waterbasis op nat haar geeft meestal betere resultaten. Als je niet wilt dat uw haar te dragen in Ringlet vorm, met behulp van olie is prima en zal niet verstoren uw stijl, maar op basis van water, gel-achtige producten geven een goede greep terwijl pluizen op de baai. Zodra je haar helemaal droog is, kunt u een kleine hoeveelheid toevoegen van olie aan uw lokken meer glans en zachtheid te geven. Blijf bij lichte, natuurlijke picks zoals argan, kokosnoot, jojoba en druivenpitolie.

Krijgt een geweldige cut

Zijn uw krullen niet het vormgeven up, het maakt niet uit wat je doet? Het is misschien tijd om een ​​stylist te bezoeken en een snit die krullen een aanvulling zijn. Veel curly-headed meisjes en vrouwen vinden dat hun haar groeit in een piramidevorm; een geweldige cut zal je krullen vallen in een flatterende patroon dat beweegt, in plaats van een grote helm van krullen die lijkt bevroren op zijn plaats.

Wees voorzichtig bij het zoeken naar de perfecte haar knippen pro - terwijl sommige stylisten zal adviseren dunner worden om bulk te verminderen, is dit niet altijd de beste oplossing voor krullen. Twee populaire procedures omvatten de Deva Curlaboration en de Carve & Slice.