10 gladde succestips

15 november 2018

Als u niet de resultaten krijgt u wilt, wanneer je stijltang je haar, kan het niet het ijzer - het kan uw techniek. Probeer deze 10 tips voor platte strijken voor een gladde, strakke afwerking!

Begin met een goed geconditioneerde haar

Voordat u zelfs inschakelt dat vlak ijzer, vraag jezelf dit: is mijn haar goede conditie en gehydrateerd? Als het niet, zet dat ijzer uit en hebben de neiging om je haar eerste. Soms denken we dat een goede warmte-beschermer product wordt verondersteld om al het werk te doen, maar dat is niet waar. U moet uw deel doen om ervoor te zorgen dat je alleen het toepassen van directe warmte om het haar dat in een toestand om te gaan zonder te doen verdere schade. Alleen vlak ijzer haar dat regelmatig is geconditioneerd en verzorgd; anders, het toepassen van warmte om te drogen, breekbaar haar wordt alleen de verlenging van de onvermijdelijke - een grote snede.

load...

Vlak ijzer schoon haar

De beste tijd om steiltang je haar wordt onmiddellijk na een nieuwe shampoo en conditionering sessie (en diep conditionering indien nodig). U moet op schoon haar; het toepassen van warmte om het haar dat producten en vuil daarin niets meer dan deze oude producten en vuil bakken in het doen heeft. Noodzaak van een touch-up tijdens de week? Vlak ijzer nog eens, met een minimale warmte, maar dat is het; plat strijken is niet voor elke dag.

Gebruik gladmakend balsem of serum

Na het wassen en conditionering, breng dan een gladmakende balsem of serum aan uw haar. Dit helpt veel meer als je haar vrij van chemicaliën, maar ontspannen dames kunnen profiteren, ook. Kijk voor vochtbestendig formules als u in een klimaat waarin vocht gevulde lucht maakt een pluizig puinhoop van uw rechttrekken werken zodra je de deur uit stap leven.

load...

Check out enkele aanbevolen balsems en serums:

Gebruik warmte-beschermer

Zodra je haar droog is, breng dan een warmte-beschermer om elk gedeelte van haar voordat je steiltang het. Laat je niet misleiden, maar - een warmte-beschermer helpt, maar zelfs de beste merk zal niet houden aan warmte dat is te hoog. Vasthouden aan de minimum temperatuur die u kunt gebruiken om goede resultaten te krijgen. Hoewel veel strijkijzers een maximum van 450 graden te bereiken, hoeft u niet om slinger van u omhoog dit hoog als je je haar bij 340 kunnen rechtzetten.

Check out twee warmte-beschermer sprays:

Vermijd olie voor strijken

Het aanbrengen van een natuurlijke olie nadat je ijzer is prima. Soms moet je een beetje gewicht nodig daarna, maar niet zet olie op je haar voordat je erop drukt. Je krijgt niet dat lichtgewicht, bouncy kijk je na of je lokken zijn bedekt met olie.

Lees ook:

Alleen Flat Iron Droog haar

Voor de beste, langst blijvende resultaten, alleen plat ijzer volledig droog haar. Betekent dit dat je moet blazen drogen straight eerste? Niet noodzakelijk. U kunt altijd nat uw haar te wikkelen en onder een kap of muts droger zitten tot het droog is - dit is een zachtere drogen methode en de verpakking techniek verzacht je haar, net als zou het föhnen. U kunt ook laat je haar drogen aan de lucht totdat het ongeveer 80% droog, en daarna föhnen zij de rest van de weg. Flat strijken haar dat is niet helemaal droog wordt, zal deze kroezen up.

load...

Ga Langzaam en Regelmatig

Probeer niet te plat ijzer als je in een haast. Dit is een techniek die langzame, gecontroleerde beweging vereist maar laat het ijzer zitten op een plaats voor langere tijd. Verplaatsen, maar overhaast het niet. Begin zo dicht mogelijk bij de wortels als je kunt en trek het ijzer in één vloeiende beweging. Als je haast doorheen, moet u wellicht te gaan over die sectie opnieuw (en opnieuw). Denk eraan: hoe minder warmte, hoe beter. Het maken van een goede pass is beter dan het maken van drie of vier middelmatige.

Ook de "kam of borstel chase" methode werkt wonderen in het helpen om recht te maken (in het bijzonder natuurlijk haar) met slechts één keer. Het is zo eenvoudig als het draaien van een fijne kam of beer borstel over de lengte van elke sectie, recht tegenover het strijkijzer. Deze methode verzacht het haar en eindigt voordat het ijzer raakt hen, wat resulteert in ongelooflijk slanke sluizen.

Pas de temperatuur als nodig is

Gewoon omdat je ijzer verwarmt tot 450 graden betekent niet dat elk deel van je haar vereist dat veel warmte. Voor vrouwen met natuurlijk haar, erachter te komen dat ze twee of drie verschillende texturen op één hoofd kan een schok zijn, maar het is niet ongewoon. Uw kruin kan de curliest sectie, die een hoge hitte, maar het haar aan de zijkanten van je hoofd kan rechtere, dus draai het vuur naar beneden bij het indrukken van die sectie.

IJzer kleine secties

Kleinere strijkijzers (1 1/2 inch of kleiner) beter voor de aanpak van kleine delen van het haar. Probeer niet te stukken breder of dikker dan 1 inch op een moment druk. Je krijgt een betere baan van het rechttrekken van de hele afdeling te doen als je niet te maken hebben met te veel haar. Grote, dikke secties niet goed recht.

Wikkel haar 's nachts

Nu uw flat strijken taak is voltooid, niet ruïneren al je harde werk zonder nachtelijke zorg! Wikkel je haar 's nachts en bedek met zijde of satijn voor het slapen gaan. Op deze manier, je 's ochtends routine bestaat uit weinig meer dan het nemen van je haar naar beneden en kammen doorheen. Je hebt al de lichte curve en volume- geen warmte meer nodig is.