10 geweldige haren zoeken naar Aziatische mannen 2018

15 november 2018

Voor een speelse maar mannelijke look, zal een lange gelaagde stijl heb je hoofden draaien. Als je fijn of dunner wordend haar, moet je uit de buurt van het hebben van langer haar te sturen, omdat het uw gebrek aan volheid zal de nadruk leggen. Echter, als je bent gezegend met een vollere hoofd van dik haar, in het bijzonder met een natuurlijke golf, kunt u trekken uit een langer kapsel. Langere lengtes zien er het beste wanneer gelaagd tot het afsluiten van bulk en stijl toe te voegen. En het moet schoon worden gehouden te allen tijde want er is niets erger dan vet, vezelig, langer haar. Een goed voorbeeld van een lange gelaagde kapsel is hier te vinden op acteur Sung Kang.

Chow Yun - gestructureerde kort kapsel vet's

Als u op zoek bent naar een strakke look die is verre van saai, probeer dan een geweven korte kapsel. U kunt alle de strakke lijnen van een meer traditionele clipper laten knippen zonder een cutting-kam nummer plukken voor rondom. Het hebben van de top structuur in plaats van opgeknipte zorgt voor diepte en beweging en de strakke lijnen zorgen voor een frisse professionele uitstraling. Vraag uw kapper of kapper om texturiseren scharen strategisch te gebruiken op de bovenste lagen van je haar. Een voorbeeld van een gestructureerde kort kapsel wordt gezien hier op acteur Chow Yun-Fat.

load...

David Choi's faux-hawk achtige kapsel

Een faux-hawk is een moderne variant op de jaren 1980 punk mohawk stijl, een look die lijkt wereldwijd te hebben geveegd in populariteit. Faux-havik kapsels geeft de illusie van de Mohawk waar het haar midden komt tot een hoogtepunt met een strakke of back side verschoten en haarlijn. Muzikant David Choi's faux-hawk achtige kapsel is een meer conservatieve benadering van dit edgy kapsel. Om de vele herhalingen van de faux-havik te zien, zie mijn Fotogalerij van Men's Faux-Hawk Kapsels.

Voorgestelde producten om deze look te bereiken zijn: Alterna's Hair Concrete, Fudge's Urban Matte Wax, of Bumble en Bumble's Sumotech.

load...

Ichiro Suzuki's buzz-cut

American League All-Star Ichiro Suzuki # 51 van de Seattle Mariners, sport een no nonsense-buzz gesneden kapsel. Typisch deze bezuiniging wordt gerealiseerd met behulp van de clipper over op nul, betekent dat er geen snijkam / guard, dan kun je ervoor kiezen om de zijkanten te hebben en nek verdween naar de rest van het haar. Er is niets ingewikkelds aan een kapsel als dit, en er is geen noodzaak voor styling producten van beide. Gewoon wassen en gaan, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen op de hoofdhuid vlok vrij te houden en hebben een mooie glans aan het haar door het masseren in een scalp olie. Om de vele herhalingen van buzz-cut kapsels zien, zie mijn Picture Gallery van Men's Buzz Cuts.

Aanbevolen producten om deze look te bereiken zijn: Moroccanoil Original Oil Treatment.

James Kyson Lee's faux-hawk

Acteur James Kyson Lee, of fame 'Heroes', is hier gefotografeerd het dragen van een faux-havik. Een faux-hawk is een moderne variant op de jaren 1980 punk mohawk stijl, een look die lijkt wereldwijd te hebben geveegd in populariteit. Faux-havik kapsels geeft de illusie van de Mohawk waar het haar midden komt tot een hoogtepunt met een strakke of back side verschoten en haarlijn. Om de vele herhalingen van de faux-havik te zien, zie mijn Fotogalerij van Men's Faux-Hawk Kapsels.

load...

Getextureerde medium kapsel Jay Chou's

Voor een ontspannen stijl die verfijning brengt, moet een gestructureerd medium stijl u aan te passen. De sleutel tot deze stijl is om ervoor te zorgen de extra lengte ziet er opzettelijk en niet als een overwoekerd korte kapsel dat haar afspraak met scharen gemist. Ga voor een langer bang en bakkebaarden, het waarborgen van de dikte en de bulk wordt genomen door het hebben van uw kapper gebruik texturiseren scharen. Om de look modern te houden, voorkomen dat sport een harde deel in het haar. Een voorbeeld van deze look is te vinden op acteur en muzikant Jay Chou.

Lees ook:

Klassieke korte kapsel John Cho's

Een klassieke korte kapsel, zoals hier te zien op acteur John Cho, is tijdloos en werkt voor elke gezichtsvorm en voor de meeste haartypes. Als je fijn of dunner wordend haar, deze stijl wil had textuur en volume, waardoor het uiterlijk van een vollere haardos. Als je dik of grof haar, kan bulk gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een textureren techniek in het hele hoofd van haar. Het maakt niet uit uw haartype, zult u een stijl die is gepolijst, schoon en professioneel hebben. U kunt ook creatief met de kant brandwonden door vervagen in de huid of door de kwadratuur van ze af, maar het ziet er veel meer klassiek tot vierkant uit zowel de bakkebaarden en de achterkant van de nek. Styling voor dit kapsel kan worden verfijnd tot het werken met pommade of gel. Want na uur, kunt u het haar met styling wax of crème tousle voor een opzet rommelige look die is meer ontspannen en speels.

Daniel Henney's lang geen gedoe kapsel

Acteur Daniel Henney breidt zijn ziet er goed uit met een lange geborsteld terug zonder gedoe kapsel. Om een ​​blik als zijn te bereiken, moet u een medium om dikke haardos om goed te trekken het af te hebben. Als je fijn haar hebt, hoe langer slechts een lengte accentueren het dunner worden. Deze onbezorgde en easy-going kapsel kan back off van het gezicht of versleten ruig en onverzorgd worden verlegd door naar voren gelaagdheid het. Hoewel deze stijl is schijnbaar weinig onderhoud, is het belangrijk om je kapper te snijden lagen in je haar in plaats van alle one-length uitzien als een bob. Lagen kunnen ofwel worden gesneden met scherpe scharen, of voor een scherper look, vraag je kapper om de lagen te snijden met behulp van een straight-edge scheermes. Regelmatige haar trims zijn nodig als u gevoelig bent voor split-ends met de langere lengte van het haar, tenzij u zorg om het haar regelmatig toestand kan worden. Je wilt niet te over-stijl deze snit met te veel haar product, als je wilt naar de zorgeloze uitstraling onderhoud. Een conditioner in ofwel een lichte crème of spray zuigelingenvoeding zou ruime hoeveelheid product aan het kapsel met gemak zijn.

Rain's scheermes stijl shag

Een look die is verre van ontspannen en streeft naar gedurfde opzettelijke rand is het scheermes stijl shag. In plaats van het gebruik van scharen om textuur te creëren, je kapper plakjes door je eindigt met een straight edge scheermes. Dit zorgt voor schoon, gedeconstrueerd textuur die "beweging" in staat stelt door het haar. Als je haar niet van nature lay stick-straight, kunt u een strijkijzer te gebruiken om de strakke afwerking deze stijl moet uitvoeren creëren. Een voorbeeld van deze look is te vinden op muzikant Rain gezien hier aankomen op de 2010 MTV Movie Awards. Voor meer shaggy kapsel ideeën, zie mijn Picture Gallery van Men's Shaggy kapsels.

Full-bodied kapsel Takeshi Kaneshiro

Als je van een beetje wind in je haar en een beetje flair in uw stijl, zult u beiden te vinden met een volle kapsel. Het idee is om te beginnen met een all-over gelaagde gesneden optimale volume te verkrijgen. Dan, om het volume daadwerkelijk te realiseren, moet u gebruik maken van een grote krultang, of krijgen een permanent. Ja, mannen krijgen permanenten, geloof het of niet! Bevrijd je geest van de beelden van de oude dame krul dat is strak en op de hoofdhuid. In plaats daarvan, vraag dan uw stylist voor een body wave met grote ton staven voor het enige doel van het zetten van volume en textuur in je haar. Een voorbeeld van deze look is hier te zien op de Japanse acteur Takeshi Kaneshiro.