10 essentiële oliën voor Afro-Amerikaans haar 2018

15 november 2018

Etherische oliën zijn vaak een onderdeel van de doe-het haar producten, met name voor de Afro-Amerikaanse haar. Zodra u bekend met de verscheidenheid van etherische oliën beschikbaar komen, zult u snel ontwikkelen van uw eigen favorieten. Dit is niet een volledige lijst, maar het is een goed uitgangspunt voor een aantal van de meest voorkomende oliën vindt u bij uw lokale of online health food retailer.

Eigenschappen van elke essentiële olie zal u helpen beslissen of het is iets wat je moet toevoegen aan uw nieuwste brouwsel. Gebruik één, twee of zelfs drie van deze oliën voor een gepersonaliseerde product dat is ontworpen voor uw specifieke behoeften. In de meeste gevallen, 3 tot 15 druppels zijn voldoende voor uw haarverzorging creatie.

load...

Essentiële olie veiligheid

Alleen maar omdat een product is natuurlijk niet zeggen dat het 100% veilig is voor u. Niet alle essentiële oliën zijn hetzelfde, ondanks het feit dat dezelfde naam. Bijvoorbeeld kan cederhout essentiële olie worden gedestilleerd uit verschillende soorten ceder of uit verschillende delen van de boom. De olie gedestilleerd uit de houtsnippers en zaagsel zijn veilig, maar de olie uit de bladeren van de Noord-White Cedar is giftig. Aankoop van een gerenommeerde gezondheid retailer en vasthouden aan merken die u weten om veilig te zijn.

Ook vrijwel alle essentiële oliën moeten worden verdund in een ander produkt, bijvoorbeeld een dragerolie of conditioner. Het gebruik ervan rechtstreeks op uw huid (dit omvat uw hoofdhuid) kan leiden tot kleine of grote irritatie. Bovendien zijn sommige EO's zijn niet compatibel met bepaalde medische aandoeningen. Doe je onderzoek in elk EO voor gebruik. In geval van twijfel, helemaal niet te gebruiken; Dit is vooral belangrijk voor zwangere of zogende vrouwen, en iedereen die lijdt aan epileptische aanvallen, evenals op kinderen.

load...

Ylang ylang

Populair voor: Bevordering van de groei, het vasthouden van vocht

Als je houdt van sterk geurende producten, het toevoegen van een paar druppels van ylang ylang EO zal een onstuimige, full-bodied aroma dat is nogal bedwelmende te produceren. De onmiskenbare geur is slechts één van de goede dingen over ylang ylang. Het helpt ook het bevorderen van een gezonde groei. Vanwege de aangename geur, het werkt goed om de geur van andere producten die u misschien niet gek, ofwel doe-het-of commercieel te maskeren.

Jamaican Black Castor Oil is een voorbeeld; terwijl veel vrouwen houden JBCO voor zijn groei conclusies, sommige niet willen gebruiken, want het heeft zijn eigen kenmerkende, nootachtig aroma. Het toevoegen van enkele druppels ylang ylang om je flesje JBCO kan dat nootachtige geur te maskeren.

Rosmarijn

Populair voor: bevordering van groei, het bestrijden van grijs, het verlichten van droge hoofdhuid

Rosemary komt in verschillende vormen, waaronder thee, oliën en essentiële oliën. Vrouwen op zoek naar langer haar maken vaak gebruik van rozemarijn, omdat het wordt aangeprezen als groeibevorderaar. Het toevoegen van een paar druppels aan een doe-het-mix kan ook helpen verlichten een droge, jeukende hoofdhuid. Zijn geurige aroma leent een aangename geur aan haar producten.

load...

Lavendel

Populair voor: Ontspanning, roos relief

Lees ook:

Lavendel is al lang hield een plek in de natuurlijke remedies. Niet alleen zijn lavendelgeur producten vaak gebruikt om restfulness en vreedzame gevoelens te bevorderen, maar lavendelolie heeft voordelen voor het haar, ook. Putting lavendel EO in je haar mengsel kan helpen bij het bestrijden roos. Met een gezondere scalp komt gezonder haargroei.

Clary salie

Populair voor: antimicrobiële eigenschappen, bestrijdt haaruitval

Combineer een paar druppels salie met een paar druppels rozemarijn in uw haarverzorging mengsel als je geïnteresseerd bent in het stimuleren van groei zijn. Beide EO's zijn ook aangeprezen voor het afremmen grijs haar groei of donkerder het haar van nature.

Pepermunt

Populair voor: follikelstimulatie, verlicht roos

Je haar is zeker Minty geur schoon als u pepermunt EO toe te voegen aan een haar product. Dit is een grote olie te gebruiken als je van die "tintelingen" gevoel op je hoofdhuid - het zeker maakt je hoofd voel me schoon!

Thee boom

Populair voor: Vlokkig hoofdhuid opluchting, antibacteriële eigenschappen

Dit is een essentiële olie die niet hoeft te worden gemengd in een drager olie of ander product. Maar, moet u nog steeds gebruik maken van het zeer spaarzaam. U kunt ook mengen tea tree EO in een vervoerder olie en nog steeds profiteren van de voordelen. Om een ​​jeukende hoofdhuid te verlichten, kunnen enkele druppels van de olie gemengd in de palmen van je handen en toegepast op de hoofdhuid via een massage te helpen een geweldige deal.

Vrouwen die alleen co-wash en hebben opbouw als gevolg kan vinden dit nuttig, maar het is ook een goede optie voor iedereen die lijden roos of een strakke-gevoel scalp op zoek naar verlichting.

Sandelhout

Populair voor: antiseptische eigenschappen, kalmerende werking

De bosachtige geur van sandelhout is slechts een van de eigenschappen veel mensen graag over het. Omdat het een van de duurdere olie (samen met ylang ylang), kunt u het met mate te gebruiken. Het helpt toe te voegen zachtheid aan droog haar. Overweeg het toevoegen van een paar druppels op je post-shampoo en conditioner spoelen.

Cederhout

De zoete, houtige geur van cederhout te combineren met zijn anti-jeuk eigenschappen om dit een ideale scalp speen te maken. Het combineert goed met rozemarijn, dus gebruik deze twee oliën bij elkaar als je een follikel stimulerend mix willen, omdat het is beweerde te helpen bij de groei.

Bergamot

Populair voor: hoofdhuid stimulatie, het versterken van woningen

Bergamot essentiële olie vermengt zich goed met andere oliën, met inbegrip van salie, jasmijn, ylang ylang, sandelhout en rozemarijn. Het voegt een mooi stukje van glans aan uw lokken, en zou een goede aanvulling op een regelmatige toepassing van Jamaican Black Castor Oil zijn. Het is ook nuttig om deze toe te voegen aan uw shampoo en conditioner.

Citroen

Populair voor: droge hoofdhuid

Een frisse, citrus geur is een van de kenmerken van de citroen essentiële olie. Echter, de drogende eigenschappen van de EO niet maken het een goede keuze voor droog haar types (waarvan de meeste zwarte haartexturen beschrijft). Het is een geweldige optie voor een droge hoofdhuid, dat wel.

Om deze olie te gebruiken zonder uit te drogen je lokken, meng een paar druppels in een natuurlijke vervoerder olie (zoals jojoba) en gebruik het alleen voor hoofdhuidmassage, dat evenwel niet tot het te krijgen op de lengte van je haar.