10 beste ingrediënten voor zwart haar

10 november 2018

Je moet je eigen haarverzorging voorstander te zijn als het gaat om het kopen van de beste producten voor u. Er is een heleboel informatie die er op wat goed is en wat slecht is voor zwart haar. Wat gebeurt er als u een product met ingrediënten in het te gebruiken die de nieuwste haar expert zegt dat is een no-no? Wat als het voor u werkt? Vergeet niet: alles werkt niet voor iedereen. Je haar kan houden van shampoo, siliconen en tal van olie, dus als het bloeiende kader van dat programma, is er geen noodzaak voor u om het te veranderen. Nog steeds, kijk naar de ingrediënten in elk product dat u koopt. Dit zijn enkele van de beste voor zwart haar, of ze nu een deel van je favoriete commercieel product of opties voor uw huis mengsels.

Water

Water is de ultieme moisturizer. Niet alleen werkt het aan de buitenkant van je lichaam, dat werkt van binnenuit, ook. Als dit het eerste ingrediënt vermeld op producten, dat is een goede zaak. Het betekent dat het product zet vocht terug in je haar. Daarna is het aan jou om dat vocht vast te houden, dus zorg ervoor dat je het verzegelen in met welke methode is effectief voor je lokken.

load...

Kokosnootolie

U zult producten die olie containcoconut vinden, maar als je kunt kopen puur en / of organische, kunt u deze gebruiken direct uit de pot. Het is een prachtige verzachtend want in tegenstelling tot andere oliën, kokosolie dringen door de cortex in plaats van alleen zitten op de top van het en waardoor het lijkt allemaal leuk en glanzend. Het absorbeert heerlijk en multifunctionele; gebruik het op je huid en kook met het ook.

Shea boter

Kijk voor pure, ongeraffineerde shea butter dat is lichtgeel en glad. Zanderig, donkere geel, wit of groen shea butter is ofwel te verfijnd of zelfs verrot. Nogmaals, op zoek naar een lichtgele kleur en uniformiteit bij het kopen van shea boter. Er zijn tal van bedrijven die hebben sprong op de shea butter bandwagon, maar als het is niet een van de eerste vijf ingrediënten in een product vermeld, is het waarschijnlijk niet te doen je veel goed. U kunt kopen een shea butter-gebaseerde productor beter nog, gebruik het rechtstreeks uit de pot. Pure shea butter kan stevig zijn, maar het smelt gemakkelijk en absorbeert in droog haar ook.

load...

Olijfolie

Een andere multi-tasker hier, olijfolie is ideaal voor hete olie behandelingen en voor het mengen met spoelen-out conditioners. Spaarzaam gebruiken want dit is een zware olie en kan je haar verzwaren bij gebruik in grote hoeveelheden. Als je een doe-het-type, olijfolie is een goed ingrediënt toe te voegen aan uw huis te mixen.

Lees ook:

Jojoba olie

Jojoba olie wordt gewaardeerd als een natuurlijk ingrediënt, omdat de samenstelling ervan is vergelijkbaar met die van natuurlijke oliën van je hoofdhuid. Gebruik rechtstreeks uit de fles, hoewel het niet zo effectief een penetrator als kokosolie beschouwd, of mengen met conditioners en haar moisturizers. Het is een goede optie voor iedereen die een lichte olie die niet zal wegen het haar naar beneden.

Natriumlaurethsulfaat

Voor degenen onder u zijn die al in het lezen van ingrediëntenetiketten, kan dit je gooit, vooral als je vermijden met behulp van sulfaat-gebaseerde shampoos. De meeste commerciële shampoos bevatten ofwel natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat. Eerstgenoemde, natriumlaurylsulfaat, droogt en moet worden vermeden. De laatste is echter natriumlaurethsulfaat, is een geschikt reinigingsmiddel voor zwart haar dat zal niet al te drogen.

load...

Avocado-olie

Als je ooit gepureerde avocado heb gebruikt als een voorbereidende behandeling, bent u bekend met de hydraterende eigenschappen van deze groente. De olie is goed voor gebruik op iedereen die lijden aan droge, dorstige sluizen. Het is zwaar, dus het is het meest geschikt voor vrouwen met een grove, dichtere texturen.

Aloe Vera

Beweerde te voorkomen dat haaruitval, aloë vera doet meer dan kalmeren zonnebrand. Een goede aloe vera shampoo wordt gezegd dat de pH-waarde van de hoofdhuid te herstellen. Gebruik aloë vera gel of sap in de doe-het-behandelingen; u kunt ook aloë vera zelf te gebruiken als een zeer hydraterende ingrediënt.

Wonderolie

Goed voor het reinigen van de hoofdhuid, het bevorderen van dikker haargroei en verwijderen van giftige stoffen, gebruiken ricinusolie een- tot tweemaal per week. Je hoeft alleen maar een beetje op een moment, omdat deze olie is ongelooflijk dik. Terwijl apotheek-grade castor olie is voldoende, veel vrouwen op zoek naar nog meer voordelen en groei zweren bij Jamaican Black Castor Oil (of JBCO).

Cetyl of cetearylalcohol

Laat niet de alcohol panieksituatie u; dit is niets zoals SD-alcohol 40, die moet worden vermeden. Dit ingrediënt is een niet-vet, niet-plakkerige additief je vaak gebruikt in conditioners, om ze te dik en romig te maken, dat is precies wat droog haar nodig heeft.