10 beste gereedschappen en accessoires voor zwart haar 2018

15 november 2018

Met alle tools en accessoires kunt u kiezen uit, hoe weet je welke het beste voor zwart haar zijn? Als je gaat winkelen, op zoek naar items die niet zal trekken op je haar of haarlijn. Vermijd metalen stukken als je kunt als iets (naast kammen) met harde plastic tanden. Hier is een overzicht van de top tien van gereedschap en accessoires die ervoor zorgt dat je haar ziet er fantastisch uit, terwijl het te behandelen met de TLC het verdient.

Grove kam

Terwijl een rat-tail kam is handig voor het creëren van mooie, nette onderdelen in je haar, wide-tooth kammen zijn wat zwart haar nodig heeft voor het werken door klitten. De ver uit elkaar geplaatste tanden kan voorzichtig het haar te ontwarren, zonder eraan te trekken en het breken van je lokken. Deze goedkope tools zijn overal beschikbaar, dus met een verzameling van meerdere kammen is een goed idee.

load...

Boar borstel

Ongeacht de textuur van je haar, zachte, natuurlijke haren zijn beter voor het werken natuurlijke oliën en producten via het. Probeer te kiezen varkenshaar borstels over hard plastic of nylon borstels. Die oude mythe over 100 penseelstreken per nacht? Het maakt eigenlijk niet van toepassing op zwart haar. Je hoeft niet echt nodig om een ​​borstel te voeren door je hele hoofd elke dag, vooral als uw manen is natuurlijk. In plaats daarvan concentreren deze zachte haren langs je haarlijn als je wilt dat het strak uitzien.

Zijde of satijn haar deksel

Voor 's nachts gebruik zal een haar cap / motorkap of zelfs een kussensloop in zijde of satijn een lange weg naar het behoud van vocht in je haar te gaan. Omdat ze vrij goedkoop, het is de moeite waard met twee of meer caps / covers in uw collectie, vooral als je nodig hebt om een ​​wassen en er nog een handig.

load...

Elastische haaraccessoires

Wanneer u uw haar terug te trekken in een paardenstaart of knot, gebruik elastieken dat er geen metalen onderdelen die kunnen vangen, trek en breek je haar te hebben. Nogmaals, dit zijn dus koopje-vriendelijk en komen meestal in een verpakking van 10 of meer, dat je altijd moet beschikken over een elastische of twee bij de hand.

No-Tanden hoofdbanden

Laat die harde plastic hoofdbanden met "tanden" op de plank. Met zo'n grote verscheidenheid aan hoofdbanden die vandaag beschikbaar zijn, kunt u elastische of een zachte doek degenen die zacht voor je haar te vinden. Niet alleen kan je ze dragen om zweet van je voorhoofd houden bij het uit te werken, kunt u de magere banden (één of meer per keer) te dragen om jazz-up van een korte of lange 'te doen.

Lees ook:

Haarspelden

Gebruik ze bij het werken op je haar in secties. Plastic clips houden vochtig of droog haar dat u momenteel niet styling uit de weg totdat je er klaar voor bent. Vermijd met scherpe, plakkerig tanden. Plastic vlinder clips zijn nuttig voor het beveiligen van uw lokken wanneer u wilt om ze te dragen, en met kleurrijke afwerking, zijn ze veel meer stijlvoller dan een katoenen Scrunchie.

load...

Goedkope Plastic Caps

Voor diepe conditioning, gebruik plastic doppen te houden in vocht en warmte vast te houden aan het grootste deel van de behandeling te maken. U kunt kiezen uit een pak van een dozijn of meer voor goedkoop!

Snag-Free Rubber Bands

Regelmatige elastiekjes zijn slecht voor zwart haar. Wanneer u het nodig einden bevestigd, probeer goedkope addertje onder het gras-vrij bands instead.They werk te vlechten en wendingen te beveiligen als uw textuur gemakkelijk ontrafelt, vooral bij nat of vochtig is. De beste addertje onder het gras-vrij bands glijden je haar in plaats van te worden afgewikkeld.

Plastic of houten haarspelden / haar stokken

Zodra de bollen aan de uiteinden van metalen haarspelden los komen, gooi ze weg. Als u niet wilt om te gaan met hen, probeer schildpad, plastic of houten haarspelden of haar stokken in plaats daarvan, die goed werken voor het houden van maximaal dik en / of lang haar. Plus, sticks zijn zeer elegant en stijlvol voor het toevoegen van flair aan een gewone broodje of chignon.

Je vingers

Hier is een geweldig hulpmiddel om te gebruiken op uw haar en het beste van alles, het is gratis! Voordat u bereiken voor die kam of borstel, gebruik je vingers om voorzichtig te werken door middel van klitten. Dit is vooral handig voor natuurlijk haar. Door te werken door je lokken met de vingers voor het gebruik van een kam, kan je enorm de hoeveelheid breuk je ervaart te verminderen.